Clicks110
nl.news

Rome Life Forum: Mensen gaan het vaakst naar de hel voor seksuele zonden

Het jaarlijkse Rome Life Forum kwam op donderdag en vrijdag in Rome (Italië) bijeen. VoiceOfTheFamily.com heeft de gesprekken gepubliceerd.

Kardinaal Burke sprak om "zich te verzetten tegen grootschalige moslimimmigratie". Hij benadrukte dat er geen behoefte is aan een raketwetenschapper om "te zien wat er in Europa is gebeurd".

Hij bekritiseerde verder het idee van één enkele mondiale regering die "per definitie totalitair" zou zijn, en vergeleek deze met de Toren van Babel.

Kardinaal Eijk noemde anticonceptie een intrinsiek kwaad en bevestigde dat katholieken die voorbehoedsmiddelen gebruiken "geen communie kunnen ontvangen".

John Henry Westen, de hoofdredacteur van LifeSiteNews.com, verzette zich tegen de bewering dat "de hel leeg is" omdat dit Christus in een leugenaar zou veranderen.

Vader Kevin Reilly O.P. zei dat de "homoseksualisering van het priesterschap" "in het hart" van de malaise van de westerse beschaving lag.

De Letse kardinaal Jānis Pujats, 88, zei in een videoboodschap dat de familie "geplunderd" wordt door Satan, de "grote rover" die gebruik maakt van de erkenning van homoseksuele pseudohuwelijken die Pujats een "lege parodie op het huwelijk" noemde.

Hij benadrukte dat seksuele zonden de eerste reden zijn waarom mensen veroordeeld worden tot de hel.

Afbeelding: Raymond Burke, Willem Eijk, © LifeSiteNews.com, #newsCamszpghbh