lowoa
Jó hír Strasbourgból: A kötelező oltás ILLEGÁLIS!!
A legfontosabb emberi jogi szervezet, az Európa Tanács most határozatot fogadott el a kötelező oltás ellen. Az oltatlan embereket nem szabad SEMMILYEN hátrányos módon megkülönböztetni a nem oltottaktól. Mostantól kezdve minden kötelező oltás eleve jogellenes, így törvénysértő! Aki kötelezővé teszi az oltásokat vagy azokhoz köt bármi feltételt …More
Jó hír Strasbourgból: A kötelező oltás ILLEGÁLIS!!
A legfontosabb emberi jogi szervezet, az Európa Tanács most határozatot fogadott el a kötelező oltás ellen. Az oltatlan embereket nem szabad SEMMILYEN hátrányos módon megkülönböztetni a nem oltottaktól. Mostantól kezdve minden kötelező oltás eleve jogellenes, így törvénysértő! Aki kötelezővé teszi az oltásokat vagy azokhoz köt bármi feltételt ennél fogva maga sért törvényt! Így például a munkahelyi diszkrimináció vagy a be nem oltott személyek utazási tilalma jogilag TELJESEN kizárt! Ugyanígy minden hatósági eljárásban, minden munkáltatói szerződésben, minden utazásnál, minden RENDEZVÉNYEN és egyéb helyen erre lehet hivatkozni és FELJELENTÉST tenni, abban az esetben, ha kötelező oltáshoz kötnének bármit, amit oltottak tehetnek. A tagállamokat felhívták arra, hogy KÖTELEZŐEN tájékoztatni KELL arról, hogy az oltás NEM kötelező, azt propagálni, erőltetni TILOS! A határozatban arra kérik a 47 tagállamot, hogy az oltás beadása előtt emeljék ki, hogy az oltás nem kötelező és a nem oltott személyt nem szabad hátrányos megkülönböztetésnek alávetni. A megkülönböztetés kifejezetten tilos, még akkor is, ha esetleges egészségügyi kockázatok állnak fent, vagy ha valaki nem akar oltást felvenni szabad ÖNRENDELKEZÉSI joga alapján.
Következtetés: Innentől kezdve tehát a lezárások, a munkavállalók és munkahelyek szándékos tönkretétele jogi határozat alapján jogsértő!