hu.news
285

Müller: Ez nem a vitáról, hanem az "intellektuális és erkölcsi őrültségről" szól

Az oligarchák médiaaktivistái szégyentelen rágalmazási propagandához folyamodtak, miután Gerhard Müller bíboros egy interjúban kritizálta az oligarchák által irányított "Új Világrendet".

Bár Müller már korábban is mondott hasonló dolgokat, ezúttal az oligarchák teljesen vesztettek, olyan rágalmakkal támadtak, mint az "összeesküvés-elmélet" vagy az "antiszemitizmus", mintha a zsidóság egyfajta Covid fertőzés lenne.

Ennyi őrjöngés láttán Müller a LifeSiteNews.com lapnak (december 15.) azt mondta, hogy "nincs mód a véleményvezéreink (= médiaaktivisták) szellemi és erkölcsi elmebajának gyógyítására".

Megjegyezte, hogy a "felháborodás teoretikusai által létrehozott műsor" nem egy objektív vitában való érvekről szól, hanem csak "az igazságot kimondó személyek elleni harcról".

Egy második nyilatkozatában Müller azt mondta (Kath.net, december 16.), hogy az oligarchák nyíltan "esélynek" (!) nevezik a Covidot a "Nagy Újraindításuk" számára.

A gazdaságra redukált emberkép minden kritikáját "olcsó propagandatrükkel elutasítják, ahogy összeesküvés-elméleteknek bélyegeznek mindent" - elemezte a bíboros.

Kép: Gerhard Ludwig Müller, © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsYdbmenpevn