hr.news
96

Što je idol Glorije.tv? Ljiljani

Gloria.tv nije firma, čak ni katolička firma. Jer prema ekonomskim standardima ovog svijeta gdje se kupuje i prodaje, takva firma ne bi mogla postojati.

Gloria.tv je katolička društvena mreža koja se ne može prilagoditi svjetskim standardima jer nas zanimaju standardi Evanđelja: uzmite u obzir ljiljane polja, čak ni Salomon u svoj svojoj slavi nije bio odjeven poput jednog od tih (Mt 6:28).

Osim obveznica i viškova, u prošlosti nam nikada ništa nije nedostajalo. To nas podsjeća na Kristove riječi svojim učenicima: "Kad sam vas poslao bez torbe ili sandala, je li vam nešto nedostajalo?" Učenici su odgovorili: "Ne, ništa."

Imamo fiksne troškove od oko 10.000 dolara mjesečno, uključujući obvezni filtar za autorska prava koji je nešto ispod 2.000 USD. U svibnju smo platili oko 4.000 USD za različite podatkovne centre i poslužitelje.

Sviđa li vam se Gloria.tv, razmislite o donaciji za plaćanje naših računa. Hvala vam puno! VI ste ti koji održavaju Gloriju.tv na životu i da se neprestano poboljšava.

Smijemo li računati na vas?

Donirati možete putem bankovnog prijenosa na:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

Želite donirati kreditnom karticom ili PayPalom?
Donirajte koristeći kindful

Bog vas blagoslovio!
Vaše osoblje Glorije.tv

#newsYclbwityla

02:22