jamacor
Naslov te novice je zmeden ali celo zlonameren. Kdo je Wanderer? Kakšen nov prerok? Se vam obetajo vizije ali morda halucinacije?

Če bi Escrivá živel, bi storil isto, kot v zadnjih letih svojega življenja: trpel bi neizrekljivo, molil bi in molil, da bi ljudje molili za skorajda splošni odpadništvo v resnični Cerkvi Jezusa Kristusa. Dve leti zapored je preživela v joku. Cerkev iz rimske kurije …More
Naslov te novice je zmeden ali celo zlonameren. Kdo je Wanderer? Kakšen nov prerok? Se vam obetajo vizije ali morda halucinacije?

Če bi Escrivá živel, bi storil isto, kot v zadnjih letih svojega življenja: trpel bi neizrekljivo, molil bi in molil, da bi ljudje molili za skorajda splošni odpadništvo v resnični Cerkvi Jezusa Kristusa. Dve leti zapored je preživela v joku. Cerkev iz rimske kurije mu je rekel, da je bolje igrati mrtvega. To je isto, kar počne sedanji prelat, mons. Ocáriz.

Glede svete maše je D. Ávaro prosil škofa Bugninija, avtorja liturgične reforme, ali bo Escrivi dovolil, da bo mašo opravil pred spremembo, in dejal, da ni težav. Do zdaj se je v vseh središčih Opus Dei maša govorila v latinščini in duhovnik je gledal Kristusa. Obhajilo prejemajo na kolenih in v ustih. V javnih cerkvah, ki imajo duhovnike prelature, so običajno vse obhajila, ki se običajno uporabljajo. In v teh cerkvah, kjer ni bilo dragega oltarja za ljudi, ga je ustrezni škofijski škof prisilil postaviti.

V treh preroških pismih, dveh leta 1973 in enem leta 1974, je opozoril na dogajanje takrat v Cerkvi, kar zdaj vidi vsak dobro obveščen katoličan, in navedel, kaj je treba storiti: najprej iskreno boj za iskanje Kristusa v katerem koli okolju. Razar veliko za škofe in zlasti za Oape, kdorkoli je že bil. "Kristus. Marija. Papež. Ali nismo le s tremi besedami nakazali ljubezni, ki sestavljajo celotno katoliško vero?"

Lahko bi storil to, kar je storil škof Lefebvre, kar bi bilo za Cerkev veliko večja katastrofa. Leta 1970 je veliko spokorno romal v marijanska svetišča. Glede na to, da so bili škofje kot nemi psi, se je odločil za katehezo dobrega nauka v Španiji in na Portugalskem. Leta 1974 je enako storil v Braziliji, Argentini, Čilu, Ekvadorju in Peruju, kjer je zbolel za pljučnico. Leta 1975 v Venezueli in Gvatemali. Umrl je izčrpan in je ponudil življenje za Cerkev in za papeža. Trpel je pravo mučeništvo brez prelivanja krvi.
Ta članek si lahko preberete.