hr.news
320

Viganò: Franjo koketira s "transhumanizmom"

Novom svjetskom poretku također je potrebna "univerzalna religija" masonske inspiracije s ekumenskim, skromnim, ekološkim i progresivnim vođom, rekao je nadbiskup Viganò za Deutsche-Wirtschafts-Nachrichten.de (6. ožujka).

Nitko ne bi bio pogodniji za ovu ulogu od Bergoglia, piše Viganò. Dokaz koji su biskupi podnijeli novom režimu za njega je njihova sedžda pred "suludim" Covidovim režimom: čak su zabranjivali mise prije nego što je država to zatražila.

Biskupi također ponavljaju čitav novogovor govore poput "inkluzivnost", "ništa više neće biti kao prije", "nova renesansa", "izgradimo ponovno bolje".

Franjino sudjelovanje u oligarhijskom "Saboru za inkluzivni kapitalizam" za Vigana je njegova službena ratifikacija "Velikog resetiranja".

Viganò je saznao da Franjo govori o "transhumanizmu" kako bi pokazao svoju podložnost diktaturi usklađenih misli. "Transhumanizam" gaji iluziju da se "bolje čovječanstvo" može dizajnirati kroz "tehnologije za poboljšanje čovjeka".

De facto, saborski pape kapitulirali su pred svakom pojedinom ideologijom s kojom su ih oligarsi predstavljali. Stoga je jasno da "transhumanizam" neće biti iznimka.

#newsOnrmokafiq