charisma
1586

Amiről a klímaaktivisták nem akarnak, hogy tudj: a tudomány

Sajnos a média nagy része annyira engedelmes és közömbös, hogy csak követik a kapitalizmus és az USA elpusztítására irányuló radikális programot.

Politikusok, bürokraták, az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) és egy csomó gazdag ember újabb klímaváltozási dumafesztivált tartott Egyiptomban, mely nemrég ért véget. Ezek az emberek magánrepülőgépek százaival érkeztek egy konferenciára, ahol úgy tettek, mintha kontrollálni tudnák a globális hőmérsékletet, a tengerszintet és a vihartevékenységet, és úgy tettek, mintha érdekelné őket a saját szén-dioxid lábnyomuk.

Ahelyett, hogy a tudományos tényeket ismertetnék, politikájukat pontatlan és könnyen manipulálható számítógépes modellekre alapozzák. A tények kényelmetlenek lennének, amikor nyolcmilliárd embert próbálnak behódolásra kényszeríteni.

1989-ben az ENSZ azt jósolta, hogy már csak tíz évünk maradt arra, hogy megmentsük a bolygót az éghajlatváltozás egzisztenciális fenyegetésétől. 2022-ben, 33 évvel később, a legújabb szörnyű előrejelzésük szerint még mindig körülbelül tíz évünk van hátra. Nem számít, hogy a korábbi előrejelzésekkel mennyire tévedtek, az új előrejelzések még fenyegetőbbek. Ki kell találniuk, hogyan tudnak hatalmas pénzösszegeket elkobozni az emberektől radikális "zöld" programjukhoz.

Íme néhány tény, amiről nem beszélnek:
· - Az extrém hideg elérte a Déli-sarkot ebben a hónapban.
· - A Déli-sarkon rekordhideg volt a 2020-2021-es féléves télen.
· - 2022-ben viszonylag enyhe hurrikánok pusztítottak, akárcsak a Katrina hurrikán utáni tíz évben.
· - Ebben a hónapban extrém hideg volt az USA-ban, északkeleten rekordhavazással együtt.
· - Az Északi-sarkvidék jégsapkája az elmúlt tíz évben egyre nőtt, ellentétben azokkal az előrejelzésekkel, melyek szerint a jég mostanra eltűnne.
· - Az Ausztráliánál lévő korallzátonyok erőteljesen növekednek.
· - Az erdőtüzek 80 százalékkal csökkentek az elmúlt ötéves átlaghoz képest.
· - A kőolaj- és szénfelhasználás 150 éves exponenciális növekedése, a népesség gyors növekedése és az összes többi összetevő, amelyekről azt mondják, hogy a felmelegedést okozzák, ezek a szörnyű előrejelzések mind hamisnak bizonyultak.
· - A hőmérséklet csak egy-két fokkal emelkedett az 1860-ban véget ért kis jégkorszak után, és a Föld hőmérséklete most olyan, mint több mint 1000 évvel ezelőtt, a középkori felmelegedési időszakban.

A Déli-sarkon tovább dőlnek a szélsőséges hidegrekordok. Az elmúlt három nap - november 16., 17. és 18. - napi rekordot mutatott, az utóbbi napon -45,2°C-ra (-49,36°F) süllyedt, szemben az 1987-es ugyanezen a napon mért -44,7°C-kal (-48,46°F). A rekordok a 2020-21-es hat hónapos telet követik, ami a leghidegebb volt a statisztikák 1957-es kezdete óta.

Megmagyarázhatatlan módon mindezekről a tényekről és tendenciákról nem számolt be a fősodratú média.

Valójában minden, ami egyre hidegebb, alig kap figyelmet manapság. A sarkvidéki tengeri jég jelentős, szinte néma visszatérést mutat. A nyári jég szeptember végén 4,92 millió négyzetkilométert borított, ami 1,35 millió négyzetkilométerrel magasabb, mint a 2012-es mélypont. A szárazföldön a grönlandi jégtakaró mérete az elmúlt évben 2022 augusztusáig növekedhetett. Eközben Dr. Susan Crockford zoológus arról számolt be, hogy az elmúlt hét évből ez az ötödik év, amikor november közepére elegendő tengeri jég alakult ki a Hudson-öböl nyugati partja mentén ahhoz, hogy a vadászó jegesmedvék ki tudjanak menni a jégre, „akárcsak az 1980-as években.”

Természetesen ez egy nagyon rossz év volt a klímakatasztrófa-hívők számára. A Nagy-korallzátonyon erőteljesen nőnek a korallok, alig néhány évvel azután, hogy az újságírók és „szakértőik” arra figyelmeztettek, hogy valószínűleg örökre eltűnnek. A legfrissebb műholdas adatok szerint a globális hőmérséklet több mint nyolc éve nem változott. A légkörben lévő kevés plusz szén-dioxid a bolygó jelentős „kizöldüléséhez” vezetett, egy olyan folyamathoz, amely az elmúlt 30 évben kétségtelenül csökkentette az éhezést és az éhínséget a világon.

Szóval, mit találtak ki ezek a zöldek, mint megoldást az éghajlat szabályozására?

Úgy döntöttek, hogy a gazdagabb, fejlett országoknak kellene egy kenőpénz alapot létrehozniuk, ahol trilliárdokat koboznak el az adófizetőktől, hogy azokat a harmadik világ korrupt politikusainak és diktátorainak adják, akik az évek során úgy döntöttek, hogy a természeti erőforrások felhasználásának mellőzésével szegényen tartják polgáraikat.

Pakisztán történelme során mindig is voltak árvizek. Nincs olyan tudományos adat, amely arra utalna, hogy az idei halálos árvizet a természeti erőforrások fejlett országok általi felhasználása okozta volna.

A korrupt, becstelen ENSZ a legnagyobb környezetszennyezőt és a világ második legnagyobb gazdaságával rendelkező országát, Kínát „fejlődő országnak” nevezi, hogy a kínaiaknak ne kelljen befizetniük a kenőpénz alapba, és ne kelljen úgy tenniük, mintha 2030-tól csökkentenék a szén-dioxid-kibocsátásukat.

Szeretném, ha ezek a radikálisok elmondanák, hogyan fogják bányászni, szállítani és előállítani a rendkívül gyúlékony, szennyező lítiumot és az akkumulátorokat a gázolajjal működő gépek nélkül.

Sajnos a média nagy része annyira engedelmes és közömbös, hogy csak követik a kapitalizmus és az USA elpusztítására irányuló radikális programot.
Azt állítani, hogy az olaj- és szénfogyasztás felelős a hőmérséklet- és tengerszint-emelkedésért és az erősebb viharokért, ugyanolyan tisztességtelen, mint azt állítani, hogy Donal Trump és Oroszország összejátszott, és ugyanolyan tisztességtelen, mint azt állítani, hogy Joe Biden elnök nem tudott a Biden családnak külföldi forrásokból származó kenőpénzeiről, és nem is vett részt ebben.

Angol nyelvű forrás