Clicks564
hu.news
5

Őrültek háza: A német oltárkép többet mond minden szónál

A paderborni érsekség drolshageni Szent Kelemen templomában május 24-én avatták fel Thomas Jessen, 62 éves helyi művész új, 5x4,5 méteres oltárképét. A drolshageniaknak azt mondták, hogy a festmény "Mária mennybemenetelét" ábrázolja.

A valóságban a fotós stílusú alkotás két farmeres női mesterembert ábrázol, egyikük egy létrán, a másikuk egy fellépőn, valamint egy szintén farmeres, póló nélküli mesterembert, aki képeket akasztgat. Jessennek sikerült az a bravúr, hogy elhitette a hívekkel, hogy ők hárman a "Szűzanya", "Szent Veronika" és a hitetlenkedő "Tamás apostol".

Az úgynevezett Szűzanya egy övet ad az úgynevezett Szent Tamásnak, ami Jessen számára Mária mennybemenetelének szimbóluma. A Bild.de azt a szenzációs hírt terjesztette, hogy "sok" hívő ellenzi a képet, mert annak "semmi köze az egyházhoz".

Az 52 éves Markus Leber lelkész, aki kötelességtudóan végigjátssza ezt az őrületet, arra a következtetésre jutott, hogy a karzatlétra az "ég és a föld találkozásának" szimbóluma. Bevallja, hogy "gyakran" igazolnia kell magát a kép miatt. De nem venné le - mert különben az oligarcha média és az egyházmegyei nómenklatúra megtámadná.

Az ilyen és ehhez hasonló ostobaságok visszatérő jelenségek a németországi dekadens Novus Ordo pártban. Friedrich Nietzsche (+1900) szavát igazolják: "Egyénekben ritka az őrültség; de csoportokban, pártokban, nemzetekben és korszakokban: szabály." (Túl Jón és Rosszon 4)

#newsFzbhepfgio

francesco69
A hitetlenség bizonysága, szinte sátáni, a Boldogasszony mennybevételének kigúnyolása. A francia forradalom idején is a Notre Dame oltárára szajhát ültettek. Ez sem különb, azt a püspököt, aki ezt megengedte, rég fel kellett volna függeszteni. Szégyen!!
Bazsó-Dombi Attila
Ugyan, ki függesztené fel?! A Pachamamás diktátor?!
francesco69
Igaz
Bazsó-Dombi Attila
A "szocreál" korszak templomfestési szörnyűségei jámbor imádságszámba mennek a szekuláris idiotizmus eme blaszfémiája mellett!
Lajos D
Saját romlott elméjükre hagyta őket