Clicks261
hu.news
1

A "hitelesen" vádolt pap megnyerte a tárgyalást a vádló ellen

William Graham atya, Duluth plébánosa, aki jelenleg adminisztratív szabadságon van, sikeresen megnyerte a pert vádlója, T. J. Davis ellen - írja a MinnLawyer.com.

Davis, aki előzőleg rendőr volt, a Duluth katolikus középiskolába járt, ahol Graham hittant tanított, a bűntett állítólag itt történt 1977-ben.

Duluth egyházmegye "hitelesnek" mondta a Graham elleni vádakat, pedig Davis állításai rendszertelenek voltak, Graham atya pedig átment egy hazugság vizsgálaton is.

A bíróság 13,500$-t adott neki, pedig nem kért pontos összeget. "A bíróság mindent megadott, amit akartunk" - mondta az ügyvédje.

Ettől független Duluth püspöke, Paul Sirba azt mondta, hogy "kiáll" a (helytelen) döntése mellett. Graham atya eltávolítása tehát továbbra is így marad. Ez azt jelenti, hogy Sirba inkább elpusztít egy papot, ahelyett, hogy bevallja hibáját.

Kép: William Graham, #newsTpxjlcirxe
Gratia copiosa
A Kavanaugh ugy eppen a szemunk elott zajlik Washingtomban. Igy nez ki vilagszerte a katolikus papok elleni tamadas is. Az aldozat egyedul, tanuk nelkul vadol valakit, es nem emleksxik mikor es hol tortent a szexualis eroszak, nem emlekszik, hogy mikor, mivel es kivel ment haza. Egyetlen egy ember nem emlekszik ax altala megnevezett tanuk kozul, higy mi tortent. Mindez nem eleg a kommunista …More
A Kavanaugh ugy eppen a szemunk elott zajlik Washingtomban. Igy nez ki vilagszerte a katolikus papok elleni tamadas is. Az aldozat egyedul, tanuk nelkul vadol valakit, es nem emleksxik mikor es hol tortent a szexualis eroszak, nem emlekszik, hogy mikor, mivel es kivel ment haza. Egyetlen egy ember nem emlekszik ax altala megnevezett tanuk kozul, higy mi tortent. Mindez nem eleg a kommunista marxista Demokrata partnak, tovabb hajszoljak a legfelsobb birosagba jelolt ugyet. Karakter gyilkossag , csalas, megtevesztes, hazugsag. Ugyanezt teszik az egyetlen gyulolt ellenseg a Katolikus Egyhaz ellen. Egyertelmu az iszlamnak kell helyet adni, szalonkepesse tenni, bemutatni nyugodtan lehetnek pedofilok, polygamok, hiszen ez is kompatibilis a Katolikus Egyhazzal. A homoszexualitas hire csak jobban felszitja bennuk a gyuloletet a katolikusok ellen. Valami miatt el kell jatszani a katolikus balekot, aki mindent elhisz es toleral. Legalabb egymas kozott hagyjuk abba a vadaskodast a sajatjaink ellen.