hu.news
1305

Kentenich atyát "bántalmazásokkal" vádolják - de nincsenek tények

A német pallottinus Joseph Kentenich atya (+1968), a schönstatti apostoli mozgalom alapítóját eltávolították a Vatikánból és Milwaukee-be küldték 1951-ben - állítólag - "szexuális bántalmazások …More
A német pallottinus Joseph Kentenich atya (+1968), a schönstatti apostoli mozgalom alapítóját eltávolították a Vatikánból és Milwaukee-be küldték 1951-ben - állítólag - "szexuális bántalmazások" miatt.
Alexandra von Teuffenbach azt írja a Die-Tagespost.de (július 3) lapban, hogy Kentenich szexuálisan bántalmazta a schönstatti Mária apácákat, amit szintén ő alapított, és állítólag ez volt Kentenich elküldésének az oka.
Teuffenbach azt mondja, hogy bizonyítékot talált a Hittani Kongregáció archívumában, miután Ferenc pápa elérhetővé tette XII. Piusz (+1958) korabeli dokumentumokat.
Ezeket az állításokat a schönstatti mozgalom erősen tagadja, ami arra utal, hogy régóta tudják, viszont 1965-ben Kentenich vissza lett helyezve, ami annak a bizonyítéka, hogy az állítások nem valósak.
Továbbá Kentenich boldoggá avatását 1975-ben nyitották meg, ami nem történt volna meg, ha ezeket a vádakat igaznak találták volna.
A Mária apácáit 1951-53 között látogatta meg a híres Sebastian Tromp (+1975) jezsuita …More
Gratia copiosa
A szexualis vad a katolikus papok ellen mind ragalmazas. Nincs. A statisxtika tul magas es itt log ki a czoros pata. Emlekszem amikor a papa Maltara latogatott. X szamu aldozattal talalkoztattak, majd az elnoki palota elotti teret betotlotte sok ezer kisgyerek papai akik zaszlokkal kosxontittek a szuletesnapjan. Az aldozatosdi szinjatek aldozat volt a szabadkomuves mocskos csorda oltaran.