Clicks26
ro.news

Știre bombă : Cardinalul Marx își oferă demisia

Cardinalul anti-catolic Reinhard Marx, în vârstă de 67 de ani, și-a oferit demisia din funcția de arhiepiscop din München într-o scrisoare pe care a publicat-o vineri cu permisiunea lui Francisc. Francisc i-a răspuns lui Marx că ar trebui să continue la München până la luarea unei decizii și, de asemenea, să rămână parte a Consiliului cardinalilor consilieri ai lui Francisc.

Marx vrea să dedice următorii ani ai slujirii sale „îngrijirii pastorale” - deși nu a fost niciodată preot paroh în viața să - și să lucreze pentru o „reînnoire spirituală” a Bisericii Novus Ordo. Pentru Marx Biserica [Novus Ordo] [din Germania] se află într-un „punct mort” - ceea ce este adevărat.

El dorește, de asemenea, să „împartă responsabilitatea” pentru presupusa „catastrofă a abuzurilor sexuale comise de clerici în ultimele decenii” și „simte” vinovăție personală și coresponsabilitate datorită tăcerii, omisiunilor și prea multei atenții asupra reputației [proprii și] a instituției. Cu alte cuvinte: Marx este total supus narațiunii false a mass-mediei oligarhe.

Prin urmare, Marx regretă că „reputația” episcopilor din sfera ecleziastică și seculară a ajuns probabil la un punct critic - deși episcopii germani fac totul pentru a mulțumi mass-media oligarhă care determină modul în care sfera ecleziastică și seculară ” gândește."

#newsWoveegodds