Clicks401
hu.news

Adventi segítséghívás: A Gloria.tv egy nagy barátot "vesztett el"

A Gloria.tv 2019-ben is gyarapodott a hírekkel, szentbeszédekkel, képekkel, videókkal, megjegyzésekkel és privát beszélgetésekkel. Sok katolikus weboldal létezik, viszont egyikük sem kínál ennyi dolgot egy csomagban.

Ki tette ezt lehetővé? Legyünk őszinték: Te. TŐLED lett a Gloria.tv az, ami, és ezért tud hatást gyakorolni a mai egyházra. Köszönjük nagylelkű felhasználóink támogatását.

Szereted böngészni, olvasni a lapot? Ha a válasz “igen”, akkor kérjük, támogass bennünket az adventi adománygyűjtésünk során adóból nem levonható euróval.

Csatlakozz a Gloria.tv adománygyűjtéséhez! Adományozz most!

- Bankkártyával vagy PayPal fiókkal itt: kindful
- banki utalással európai bankszámlánkra:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW


Keményen dolgozunk, hogy a lehető legbölcsebb módon költsük el adományainkat, viszont így is nehezen tudjuk fedezni költségeinket (gépek, szervergépek, szerzői jogszűrő zenékhez és videókhoz...). Nem tudjuk fenntartani az egyedi, katolikus hálózatunkat az adventi támogatás nélkül.

Az év végéig további 20.000 eurót kell összegyűjtenünk.

Tudjuk, hogy sok katolikus média létezik, melyek megérdemlik a támogatást. Ilyenkor reméljük, hogy olvasóink eszébe jutunk, hogy milyen hatással volt a Gloria.tv az életükre és az egyházra.

Az adományok segítenek, hogy egy erős, katolikus közösséget építsünk fel. Katolikusok világszerte használják a Gloria.tv weboldalát, szegényebb országokban is. A Gloria felhasználói statisztikáját Mexikó és Lengyelország vezeti.

A szomorú kivétel Kína, ahol a kommunista cenzúra letiltotta a Gloria.tv-t, amikor a kínai hívőkhöz is elértünk. Ez pedig egy nagy barátság lehetett volna.

KÖSZÖNJÜK, hogy a Gloria.tv család tagjai!

Isten áldjon mindenkit!

A Gloria.tv dolgozói

#newsHycnsndbnq