ro.news
15

TOATE Minciunile: Francisc a fost „șocat” despre 215 cadavre inexistente

Activiștii din mass-media oligarh au vândut, în vara anului 2021, acuzații de copii „dispăruți”, „uciși” și „îngropați în secret” la școlile catolice din Canada.

Acest lucru a dus la atacuri incendiare împotriva bisericilor catolice din țară. Premierul Canadei Justin Trudeau a susținut știrile false. Canada a coborât steaguri pe toate clădirile guvernamentale. Amnesty International, care pledează pentru uciderea copiilor, a cerut să-l judece pe responsabilul pentru „rămășițele” care fuseseră „găsite” în Kamloops. Francisc și-a exprimat durerea pentru „descoperirea șocantă în Canada a rămășițelor a 215 de copii” la Kamloops.

Șapte luni mai târziu, istoricul Jacques Rouillard a demontat rețeaua minciunilor. Scriind pe DorchesterReview.ca (11 ianuarie), el a subliniat că „nici un cadavru” a fost găsit în afara unui cimitir normal de la școala rezidențială indiană Kamloops, unde a început hype-ul.

Campania minciunilor a început cu rezultate radar subterane care au fost interpretate ca „cadavre” deși erau rădăcini de copaci, metal și pietre. Cimitirele obișnuite erau etichetate „morminte comune.”

Rouillard a constatat că 51 de copii au murit la școala rezidențială din Kamloops între 1915 și 1964. Pentru 35 dintre ei încă există documente care dovedesc că au murit din cauza unei boli sau a unor accidente.

Concluzia istoricului, „Poveștile imaginare și emoția au depășit căutarea adevărului.” Evident, falsitatea a fost promovată de lașii episcopi Vatican II care, încă o dată, nici nu s-au gândit să ia apărarea adevărului.

#newsWgqjukzzxt