Clicks392
hu.news
1

Ferenc pápa hirdet: A magukat kutyának gondoló macskák és a meleg adoptáció

Ferenc pápa Scholas Occurrentes Pápai Alapítványa legalább egy tucat latin-amerikai országban népszerűsíti a gender és a homoszexualitás ideológiáját.

Az erkölcstelen anyag egy olyan könyvsorozat része, amely 2015 óta jelenik meg "Ferenc mellettem van" címmel. A borítón Ferenc pápa szerepel.

E kiadványok között szerepel a “Kutya vagyok!.” könyv. Egy "alacsony, bátor fehér cica" történetét meséli el, aki kutyaként akar élni. Néhány kutya egyetért, mert egy lónak azonosuló szamár érvel a macska ügyével. A könyv elterjeszti azt a mítoszt, miszerint "önmagunkról alkotott képünk és érzékünk egész életünkben fejlődik".

Egy másik történet a "Chiquillería" (“Gyerek dolgok”)..Ez megmagyarázza azt az igazságot, hogy "vannak olyan gyerekek, akiknek apjuk és anyjuk van. Mindegyikből egy." Ez abszurditássá fejlődik, hogy "másoknak pedig kettő van az egyikből. Másoknak lehet egy és kettő is. Vagy kettő és egy."

Egy illusztráció két gyereket ábrázol, akik két szoknyás karakter kezét fogják (lent). Scholas Occurrentes elmagyarázza, hogy "a sokszínűség meghaladja azt a társadalmi csoportot vagy kultúrát, amelyhez tartozunk". A homályos "sokszínűség" kifejezést soha nem határozzák meg. Miközben a megcáfolt nemi propagandát hirdeti, Scholas Occurrentes azt állítja, hogy "új jövőképet" hoz létre a gyermekek oktatásához.

A CatholicNewsAgency.com (február 5) hozzáférést kapott a pénzügyi nyilvántartásokhoz, amelyek azt mutatják, hogy Scholas Occurrentes több millió dollár adományt kapott, de soha nem épített egyetlen iskolát sem a szegény gyermekek számára. Jelentős összeget használtak fel díjakra, fizetésekre, utazásokra és irodákra.

#newsDsyzlncain


charisma
Kommunista alapelv: mondj valamit, és cselekedj másképp.