Clicks282
charisma

Átütemezték az „Igazság a félelem fölött” COVID csúcstalálkozót a Big Tech cenzúrája után

LOS ANGELES, 2021. május 6.(LifeSiteNews)– Miután a Big Tech az elmúlt héten az élő konferencia alatt váratlanul lehúzta a rolót, az Igazság a félelem fölött csúcstalálkozót május 7-9-re időzítették, hogy feltárják az igazságot a COVID-19-ről, a Nagy Újraindításról és a kísérleti vakcinákról.

A konferenciát Patrick Coffin szervezte a Restore the Culture részéről, melyre eredetileg április 30 - május 2. között került volna sor. Azonban Scott Jensen minnesotai politikus élő előadása alatt, aki éppen felvázolta azokat a titkos pénzügyi ösztönzőket, melyek azok a kórházak kapnak meg, ha valakit hozzáadnak a COVID-19 listához, a weboldal összeomlott.

A közel 50 000 regisztrált néző üres képernyőt és egy hibaüzenetet kapott. A webhely hostingot biztosító Kartra platform, melyet Coffin az esemény házigazdájaként használt, felrúgta a szerződést, és mind a nézőknek, mind a szervezőknek nem működő internetes linkeket mutatott.

Az új eseményt bejelentő sajtóközleményben Coffin az átköltözés azt mondta, hogy „nyilvánvaló cenzúrakísérlet, amely bizonyítja a bemutatott üzenetek fontosságát. Ha van valami, amit tudnunk kell a kiemelt szónokokról, az az, hogy az elit irányítók nem akarják, hogy meghallgassuk, azt, amit el kell mondaniuk.”

Maguk a szónokok kiemelkedő képviselői saját területüknek. Az esemény kiemelt előadója Carlo Maria Viganò érsek, az Egyesült Államok korábbi apostoli nunciusa. Számos orvos, kutató, jogi szakember, újságíró és aktivista csatlakozik hozzá előadóként.

Ott van köztük Robert F. Kennedy, Jr.; Dr. Steven Mosher Kína szakértő; Athanasius Schneider püspök; Dr. Judy Mikovits; a rendkívül sikeres COVID-kezelő orvos, Vlagyimir Zelenko; Vera Sharav koncentrációs tábor túlélő; és G. Edward Griffin filmrendező.

Az eseményt erre a hétvégére ütemezték át, mint a „COVID-narratíva leginkább cenzúrázott kritikusai 40+ felvilágosító előadásának kritikai gyűjteménye”.
A nézők ezen a linken keresztül díjmentesen regisztrálhatnak az online eseményre, a konferencia hostját egy másik platformon biztosítja, mivel Coffin médiakörei shadow banning [részleges vagy teljes tiltás] alatt vannak mindenütt az interneten.

Az előadók foglalkoznak számos súlyos kérdéssel a COVID-19-cel kapcsolatban, a sietve kifejlesztett kísérleti vakcinákkal, a Nagy Újraindításnak nevezett globalista programmal, valamint azzal, ahogy a Katolikus Egyház kapcsolódik ezekhez a témákhoz.

„A szervezők és az előadók az Igazság a félelem fölött csúcstalálkozóra hívják az összes jóakaratú embert, hogy csatlakozzanak hozzájuk egy világméretű ülésszakon – ahol a figyelemelterelés, a mesterségesen előidézett félelem, és az agykontroll megszűnik három napra, és a húsvéti időszak teljes mértékben kifejeződik abban, hogy az emberiség megtagadja, hogy egy láthatatlan ellenség megbénítsa őket. Költői az, hogy ezt a fontos csúcstalálkozót isteni kezek átirányították arra a hónapra, amikor az Egyház Anyja előtt tisztelegnek, akinek alakja hangsúlyozza minden földi anya méltóságát, akik oly keményen küzdenek azért, hogy a világot ráébresszék, mekkora a korrupció.”

Egy érdekes kontraszt: az Igazság a félelem fölött csúcstalálkozóval párhuzamosan zajlik a Vatikán ellentmondásos „egészségügyi” konferenciája, ugyanezen a héten. A Vatikán virtuális rendezvényének előadói között olyan abortuszpárti támogatók is felszólalnak, mint Chelsea Clinton; a Pfizer és a Moderna [gyógyszergyárak] vezérigazgatói, melyek közül az előbbi abortusztablettákat is gyárt; a Nemzeti Egészségügyi Intézet igazgatója, Francis Collins, aki támogatja a magzati szövetek használatát a kutatási projektekben; David Feinberg, a Google Health vezetője; és Dr. Anthony Fauci COVID-cár, az USA Allergiás és Fertőző Betegségek Országos Intézetéből.

Eredeti cikk angolul