Imára és engesztelésre szólítanak az ördögűzők. Imára és engesztelésre szólítanak az ördögűzők, az Egyházban erősödő démoni befolyás visszaszorítására! A National Catholic Registerben közzétett …More
Imára és engesztelésre szólítanak az ördögűzők.

Imára és engesztelésre szólítanak az ördögűzők, az Egyházban erősödő démoni befolyás visszaszorítására!
A National Catholic Registerben közzétett közös nyilatkozatban négy ördögűző arra kéri a katolikus híveket, hogy december 6.-án imádkozzák minél többen a rózsafüzért és általuk javasolt imákat Jézus Szentséges Szívéhez, valamint végezzenek „valamilyen önmegtagadó cselekedetet, mint pl. böjt, számunkra kedves dologtól való megtartóztatás vagy az áldozathozatalnak bármilyen formája”.
A nyilatkozat szerinti szándék szerint erre azért van szükség, hogy „a közelmúlt eseményeinek köszönhetően erőt nyert ördögi befolyástól megszabadítsuk az Egyházat”.
Az ördögűzők, akik a hivatásuk sajátos jellege miatt névtelenséget kértek, az alábbiakban indokolták kérésüket.
A Pán-amazóniai szinóduson megjelent andoki indiánok istenszobra, Pachamama tiszteletére rendezett ceremónia, a vele kapcsolatosan elhangzott, őt tisztelő szavak szerintük voltaképpen egy démont dicsőítettek. Őszintén szólva nem volt megszokott látvány a pogány idol előtt, a pápa jelenlétében hajlongó szerzetes, valamint a furcsa rituálé a vatikáni fák árnyékában… Mint ahogy az sem, hogy mindezek után körmenetben vitték a szobrokat a Szent Péter Bazilikába, majd egy Mária templomban, annak oltáránál helyezték el a természeti népek által istenábrázolásként tisztelt alkotásokat. Az ördögűzők felhívják a figyelmet arra, hogy a Szentírás a pogány istenábrázolások előtt bemutatott szertartást egyértelműen ördögöknek való áldozat bemutatásának, a velük való együttműködésnek minősíti (1Kor 10,20-21), illetve felhívja a figyelmet arra, hogy minden, a pogány népek istenségei valójában démonok! (Zsolt 95,5; 106,37)
„Ezek az események felhívják a figyelmet arra, hogy egy lelki harcban élünk, amely magában az Egyházban folyik” – fejtették ki zárásul az exorcisták.
Forrás: www.ncregister.com/…/four-exorcists-…
Mennyország, Mennyország shares this
24
Gratia copiosa
A katolisches info oldalon a keresobe irjak be: Hört auf, wir sind nicht dumm. Das ist ein Götze. Itt lent van egy video Fr. Mitch Pswea angolul beszel a Pachqmama sztorijarol Peruban. Miutan ezt elolvastak es megneztek, amit nagyon ajanlok, utana ugyanitt a katolisches info-n keressek a Kinderopfe der Inkas cimu irast az inkak gyermek aldozatairol, amivel az Andok csucsai 5 ezer meteren felul tele …More
A katolisches info oldalon a keresobe irjak be: Hört auf, wir sind nicht dumm. Das ist ein Götze. Itt lent van egy video Fr. Mitch Pswea angolul beszel a Pachqmama sztorijarol Peruban. Miutan ezt elolvastak es megneztek, amit nagyon ajanlok, utana ugyanitt a katolisches info-n keressek a Kinderopfe der Inkas cimu irast az inkak gyermek aldozatairol, amivel az Andok csucsai 5 ezer meteren felul tele vannak. Ezt az Elet es Tudomany is hozta nehany evvel ezelott. A uj humanizmudba amit Ferenc papa es az ENSZ vegrehajt ez us bekefer termeszetesen. Az elet es Tudomany egyebkentegy olyan esetrol ir, amikor a gyereket kb majdnem 100 evvel a Kolumbusz utan vittel fel a 5 ezer meteres csucsra az abszolut tiszta, joindulatu es mersekekt inkak, az akkori Beke vallasa szerint. Oszinten a Beje szo nalunk a szivjete es 1989 es ytidaik alatt us elvesztette a jelentoseget. Ahigy az ustenkepuk mas csupan a tomeggyilkosoknak es hitrebdszeruknek, ugy engedtessek meg nekunk sokat latitt es tapasztaltaknak a veke kepunk es uj ember kepunk is mas a humanizmus kepunkrol nem is beszelve. Sajnis mar a konszenzus is buzlik.