hu.news
462

Pell bíboros: Az üldözésnek még NINCS vége

Bár a bíboros vádjait ejtették, a mártír továbbra is jogi perek elé néz a hamis bántalmazási vádak miatt.

Az egyik, már meghalt hamis vádló apja azt állítja, hogy Pell "bántalmazásai", melyek soha sem történtek meg, volt az ok arra, hogy fia élete tragikussá vált.

A második polgári per alapja szintén csak hazugság.

A harmadik per pedig arról szól, hogy egy volt Keresztény Testvérek Kongregáció tag, akit Pell állítólag "segített" iskolából iskolába költözni püspöki helynökként, bántalmazásokat követett el. Ez is egy hazugság, mivel a Keresztény Testvérek Kongregációja nincs egyházmegyei felügyelet alatt.

Pell kiengedése után a gyűlölködők graffitikkel borították be a melbourne-i Szent Patrik székesegyházat, valamint a kolostort, ahol Pell az éjszakát töltötte.

Másnap Pell elhagyta a helyet, de az egyházellenes sajtósok továbbra is üldözték.

A gyáva ausztrál püspökök nem támogatták Pellt, miközben a vietnami püspökök elnöke, Nguyen Chi Linh érsek teljes szívéből gratulált neki és elmondta, hogy pont erre számított.

Kathy Clubb felfedte a RemnantNewspaper.com oldalon, hogy Pell a rácsok mögött egy 300.000 szavas szöveget írt arról, amit az elmúlt években élt át. Ez a szöveg publikációra kerül majd.

A hírhedten korrupt vatikáni igazságszolgáltatás pedig megkezdi Pell üldözését a kánonjogi folyamatokkal. Egyházi források szerint figyelembe veszik Pell hazug vádlóit is.

Kép: © Kathy Clubb, #newsZfgmytdfbc