hu.news
2.2K

Ezt a csecsemőt magára hagyták, hogy meghaljon. De Istennek más terve volt

Jacob baba 2017 júliusában született 23 hetesen, négy hónappal azelőtt, amikor meg kellett volna születnie. Jacob apja hagyományos, pro-life katolikus és a Gloria.tv barátja. Jacob teljes történetét …More
Jacob baba 2017 júliusában született 23 hetesen, négy hónappal azelőtt, amikor meg kellett volna születnie.
Jacob apja hagyományos, pro-life katolikus és a Gloria.tv barátja. Jacob teljes történetét el lehet olvasni a Gloria.tv-n németül, sok képpel.
Jacob halva született, ezért újra kellett éleszteni. Hét perc után az orvosok feladták. Jacob tüdeje nem volt elég fejlett, a véréből sejt- és szervkárosodást mutattak ki. Ettől függetlenül magától lélegzett, de zihálva.
Az orvosok megállapították, hogy nincs esélye a túlélésre. Ezért a csecsemőt az édesanya mellére tették, hogy ott haljon meg. Az apja pedig megkeresztelte.
Ahogy Jacob kis teste egyre hidegebb lett, bal kezével édesapja ujját fogta. A szülők elmondtak egy rózsafüzér imát. A kis Jacob pedig tovább lélegzett.
Mivel még mindig életben volt, az apa egy óra után könyörgött az orvosnak, hogy folytassák a kezelést, még akkor is, ha Jacob súlyosan fogyatékos lenne. Az apa azt mondta, ő akkor is szeretné gyermekét.
Ezért ismét …More