Clicks81
hu.news

Kérjük, csatlakozzon! A Gloria.tv teljes gőzzel megy az innováció felé

A szinódus a szinódusról és a Covid ürügyén hozott kényszerintézkedések tovább súlyosbították az egyház és a társadalom éles megosztottságát.

Az ideológia, a félelemkeltés, a média mainstreaming, a másként gondolkodók lejáratása, a lelkiismereti és szólásszabadság megvetése közepette a Gloria.tv óriási ugrást él át, és olyan keresletnek örvend, amelyet a kezdetekkor nem is gondoltunk volna. És ami a legjobb: még mindig a kezdeteknél tartunk!

A Gloria.tv a legmodernebb szoftvert képviseli, és megfelel a mai emberek kommunikációs szokásainak. Teljes gőzzel dolgozunk azon, hogy folyamatosan bővítsük a világ legfejlettebb katolikus honlapját.

Kérjük, segítsen nekünk, hogy az advent során elérjük 30.000 eurós adománygyűjtési célunkat, hogy legalább ezt a második Covid-évet is egyensúlyban tudjuk tartani, ami sok adományozónkat is keményen megviselte.

Kérjük, csatlakozzon hozzánk, hogy megragadjuk ennek az egyedülálló projektnek a lehetőségét: több információ a propaganda helyett, több összetartás a megosztottság helyett, több kapcsolatépítés az elszigeteltség helyett, több barátság, és mindenekelőtt: több kegyesség. Hogy Isten mindenben megdicsőüljön.

Ha tud és szeretne adományozni, itt teheti meg:

- Bankkártya vagy PayPal
a Kindful használatával.

- banki átutalással a következő címre:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

Az alábbi videón egy kislány pacsizik egy pappal, aki felemelte a kezét, hogy megáldja.

#newsCjigpayzxa

00:13