en.news
41.3K
Jan Joseph
Dit is de catastrofe van het Tweede Vaticaanse Concilie. De basis van het Rooms Katholieke geloof, het Evangelie, de Tien Gebonden en de Zeven sacramenten van het Rooms Katholieke geloof worden naar behoefte aangepast. Hierdoor wordt een nieuw geloof ontwikkeld dat in schisma is met het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie. De Tweede Vaticaanse …More
Dit is de catastrofe van het Tweede Vaticaanse Concilie. De basis van het Rooms Katholieke geloof, het Evangelie, de Tien Gebonden en de Zeven sacramenten van het Rooms Katholieke geloof worden naar behoefte aangepast. Hierdoor wordt een nieuw geloof ontwikkeld dat in schisma is met het Universele Tridentijnse Rooms Katholieke geloof van voor het Tweede Vaticaanse Concilie. De Tweede Vaticaanse Concilie kerk loopt leeg, iedere vijf jaar een halvering van het aantal Rooms Katholieken, en de Tridentijnse Rooms Katholieke kerken lopen vol, het aantal gelovigen verdubbeld iedere vijf jaar. Vraag: welke van de Twee Rooms Katholieke kerken verkondigd het ware Rooms Katholieke geloof?
Jeffrey Ade
Auckland New Zealand under strict lockdown, Catholic churches closed! No Sacraments. Unvaccinated are only allowed out to buy groceries and dr. visits. Lockdown to remain in effect until Jacinda reaches her goal of 90 percent vaccination! Happening today! Family members loosing their jobs for standing against immoral government mandates, Australia too!
P. O'B
All baptisms are Catholic baptisms.