Clicks164
hr.news

Trojstvo vatikanske "organizacije pomoći": pobačaj, homoseksualizam, Pachamama

Vatikanska agencija za pomoć Caritas Internationalis članica je upravljačkog tijela Međunarodnog vijeća Svjetskog društvenog foruma (WSF), neokomunističke organizacije.

WSF promiče pobačaj djece, homoseksualizam i kult Pachamame, kako LepantoIn.net izvještava u detaljnoj dokumentaciji od 7. listopada (video sažetak ovdje, primjeri u nastavku).

Predsjednik Caritasa Internationalisa je kardinal Kurije Luis Tagle, Franjin suradnik. WSF organizira sastanke na kojima Caritas sudjeluje.

Posljednji virtualni sastanak u siječnju 2021. godine nosio je smiješan naslov "Revolucionarni feminizmi za druge moguće i nužne svjetove". Započelo je ritualnim zazivanjem Pachamame kao "vodiča" i "zaštitnika". Svako jutro započelo je "meditacijom" Pachamame koju je vodila organizacija pod nazivom "Pachamama Nacion".

WSF se ponosno bori za pobačaje. U svibnju 2019. godine tražio je donacije za tvrtku za pobačaje Planned Parenthood. U prosincu 2020. godine pohvalio je argentinski zakon o pobačaju. U svibnju 2020. godine objavio je studiju o "spolnoj raznolikosti" (= homoseksualizmu) u Maroku.

Slika: LepantoIn.net, #newsLpupgaebjr