Gloria.tv And Coronavirus: Huge Amount Of Traffic, Standstill in Donations
Clicks209
hu.news

Van valami csodálatos a Gloria.tv oldalban

A fontos, nemzetközi katolikus weboldalak között a Gloria.tv az, amelyik a legkisebb tőkéből gazdálkodik. A többi oldaléhoz képest eltörpül.

Bár ez a világ egyik legnagyobb katolikus médiája, a Gloria.tv 2019-ben 150.000 eurót sem költött el a működésre. Csak a szükséges költségekre költünk.

Összehasonlításképp: az Aleteia.org híroldal több nyelven működik és a Vatikánnal együttműködik, ebben az évben pedig 26-szor több pénzre volt szükségünk a Gloria.tv-hez képest: 4 millió dollárra.

Több kiváló katolikus híroldal létezik. Azonban sok egy problémától szenved. Szinte az összes a nagy szociális médiáktól (Facebook, Twitter, YouTube) függ, hogy megtalálják, rákattintsanak és megosszák. A videókat is ezeken az oldalakon tárolják.

Tudjuk, hogy milyen katolikus ellenesek ezek az oldalak, és milyen gyorsan tüntetik el azokat, akik nem hajlandók meghajolni az "átlagosság" előtt.

Ezért a Gloria.tv technikai szinttel szerelte fel magát, így közösségi oldalként működhet, függetlenül a nagy tech óriásoktól és a kémkedéseiktől. Nincs más katolikus projekt, melyek ugyan azt nyújtják, mint a Gloria.tv a funkcióban, biztonságban, sebességben és saját tárhelyben.

Szinte csoda, hogy Isten segítségével megmaradt a Gloria.tv és már tizenkét éve működik, ráadásul ilyen kevés pénzzel.

A tavalyi évben a Gloria.tv 25.000 veszteséggel zárta az évet, aki a tartalékainkat is elvitte. Ahhoz, hogy pont nullán legyünk, az idei évben még mindig 13.000 euróra van szükségünk.

Ha támogatni szeretné a Gloria.tv-t, kérjük, csatlakozzon kampányunkhoz:
Adományozás:
- Bankkártyával vagy PayPal fiókkal itt: kindful
- banki utalással osztrák bankszámlánkra:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW


#newsNiwoazjckc