hu.news
156

Mi a Gloria.tv példaképe? A liliomok

A Gloria.tv nem egy vállalkozás, még csak nem is egy katolikus vállalkozás. Mert e világ gazdasági normái szerint, ahol vásárolnak és eladnak, egy ilyen vállalkozás nem létezhet.

Csakhogy a Gloria.tv egy katolikus közösségi hálózat, amely nem felelhet meg e világ normáinak, mert minket az evangélium normái érdekelnek: Nézzék meg a liliom mezőt, még Salamon sem volt olyan ruhába öltözve minden dicsőségében, mint az egyik liliom (Mt 6,28).

A biztosítékokon és a többleten kívül soha semmiben sem szenvedtünk hiányt. Erről eszünkbe jutnak Krisztus szavai, amelyeket tanítványaihoz intézett: "Amikor elküldtelek titeket erszény, táska és szandál nélkül, szenvedtetek-e hiányt valamiben?". A tanítványok azt válaszolták: "Nem, semmiben sem".

Fix költségeink körülbelül 10 000 dollár havonta, beleértve a kötelező szerzői jogi szűrőt is, ami épp 2000 dollár alatt van. Májusban körülbelül 4000 dollárt fizettünk különböző adatközpontokért és szerverekért.

Ha tetszik a Gloria.tv, kérjük, fontolja meg az adományozást a számláink kifizetésére. Nagyon szépen köszönjük! Önök azok, akik életben tartják és folyamatosan fejlesztik a Gloria.tv-t.

Számíthatunk Önre?

Adományozhat banki átutalással a következő címre:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

Bankkártyával vagy PayPal-on keresztül szeretne adományozni?
Adományozzon a kindful segítségével.

Isten áldja meg Önt!
A Gloria.tv munkatársai

#newsYclbwityla

02:22