Clicks658
hu.news

Mentális egészség? Ferenc pápa következő bolondokból álló hajója készen áll

A Vatikán állítólagos májusi egészségügyi konferenciája a Big Tech, a Big Pharma, a Big Money, a New Age és a show business 114 képviselőjét fogja összegyűjteni.

Nem meglepő módon a katolikusokat nem hívták meg. Az első délelőtt az indiai születésű, 74 éves Deepak Chopra, a New Age egyik vezető alakja az "antropológiáról" fog beszélni. Chopra a múltban azt hirdette, hogy az ember elérheti a "tökéletes egészséget", azaz egy olyan állapotot, amely "mentes a betegségektől", "soha nem érez fájdalmat", és "nem tud öregedni vagy meghalni." Chopra vagyona: 150 millió dollár.

Két "vallásközi beszélgetés" egy zsidóval, egy muzulmánnal és egy mormonnal - "katolikus" nem tervezett - a "vallási étkezési szokásokról" fog szólni, valamint arról, hogy "a szeretet véges vagy korlátlan".

A harmadik napon a 87 éves Jane Goodall, a világ legjelentősebb csimpánzszakértője mondja el a közönségnek, mit jelent "embernek lenni". Goodall 2010 szeptemberében arra a kérdésre, hogy hisz-e Istenben, azt válaszolta: "Fogalmam sincs, hogy ki vagy mi az Isten". Vagyona: 12 millió dollár; kétszer házasodott.

További résztvevők:

• Renée Fleming, 62 éves amerikai szoprán énekesnő, aki énekelt azon a misén, amelyen Biden és Harris is részt vett, mielőtt az Egyesült Államok uralkodójaként esküt tettek volna. Vagyona: 12 millió dollár; kétszer házasodott.
• az amerikai abortuszpárti modell, Cindy Crawford, 55 éves, aki 2008-ban Obamát támogatta. Vagyona: 400 millió dollár; kétszer házasodott.
• Joe Perry amerikai rockgitáros, 70 éves. Vagyona: 140 millió dollár, kétszer házasodott.

#newsCghxvdjhfd