Clicks248
hu.news
4

Ferenc pápa új ökumenikus tanácstagja szerint a "lehet", hogy lesznek papnők

Charlotte Kreuter-Kirchhof német jogprofesszor, akit Ferenc pápa kinevezett a vatikáni Gazdasági Tanács tagjává augusztus 6-án, azt mondta, hogy szerinte "lehet", hogy lesznek papnők.

Elmondta a Katholisch.de (augusztus 10) lapnak, hogy "sok dolog elképzelhető" a papnőkkel kapcsolatban.

Kreuter-Kirchhof egy bibliai vagy teológiai szaktudás nélküli ügyvéd. Ettől független "bátorító" jeleket lát a német egyházban: "Több egyházmegyében is megfigyelhető, hogy a nők átveszik a központi vezetési feladatokat és nagymértékben hozzájárulnak egyházunk fenntarthatóságához".

Nincs bizonyíték arra, hogy a női (vagy férfi) bérmunkások hozzájárulnak Krisztus egyházának "fenntarthatóságához", aki Máté 10:8-ban a következőt mondja: "Ingyen kaptátok ezt a hatalmat, ezért ti is ingyen végezzétek ezt a munkát!"

#newsTvrgiiowxt

Miserere_nobis
@actiocatholica.hu A német zsinati novus ordo egyházra gondolsz biztosan. Nèmetországban ugyanis sok, mélyen hívő katolikus van, akik teológiai ismereteiket nem a 2. vatikáni zsinat papi szemináriumában szerezték, hanem hagyománykövetők és így felveszik a kesztyűt bármilyen teológiai vitában és akik az Úrért akár 100km-t is utaznak, csak tridenti szentmisén vehessenek részt. Olyan szorgalmas és …More
@actiocatholica.hu A német zsinati novus ordo egyházra gondolsz biztosan. Nèmetországban ugyanis sok, mélyen hívő katolikus van, akik teológiai ismereteiket nem a 2. vatikáni zsinat papi szemináriumában szerezték, hanem hagyománykövetők és így felveszik a kesztyűt bármilyen teológiai vitában és akik az Úrért akár 100km-t is utaznak, csak tridenti szentmisén vehessenek részt. Olyan szorgalmas és hűséges papjaik vannak, akik ha a hagyományos naptár és liturgia úgy írja elő éjszaka miséznek, első pénteken és szombaton virrasztanak, gyóntatnak, miséznek. Elérhetőek telefonon, ha valaki szeretne egy áldást vagy bármilyen szentséget, szentelményt, nyugodtan keresheti őket. Igaz, a nyáj is megtölti vasárnaponként mind a 4 szentmisén a nagy templomot és a virrasztáson is.
Hol vannak olyan férfiak, akik segítenének a papoknak a szervezésben, tájékoztatásban, kapcsolattartásban?!

Hol van ma ilyen Magyarországon, amit a Szűzanya országának tartanak?! Botrány, amivel a magyarkurrir is mossa a még megmaradt hívek agyát?!
Áldjon meg minden hagyománykövető német katolikust és papjaikat az Isten milliószor!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
actiocatholica.hu
Természetesen őrájuk gondolok.
actiocatholica.hu
A német, egyház már most is egy eretnek szekta, attól, hogy folyamatosan, a szinódusi út és egyebek mellett is katolikusnak hazudják.
Miserere_nobis
Ha lesznek, az nem a katolikus egyházban fog történni, hanem abban, amit annak hazudnak majd...