Clicks226
hu.news

San Rafael: Taussig püspök továbbra is hazudik

Az argentin San Rafael püspöke, Eduardo Taussig, aki a szemináriuma "konzervatív" gyilkosaként lett hírhedt, megvédte a bűntettét egy 40 perces helyi TV műsorban augusztus 7-én két alázatos újságíró előtt.

Taussig egy komoly okot sem adott drámai lépése megindoklására, helyette az "Apostoli Szentszék" döntését hibáztatta, pontosabban Beniamino Stella bíborossal kapcsolatban, aki a Klérus Kongregáció vezetője.

Taussig azt mondta, telefonon több, mint egy órát beszélt Stellával, aki "megerősítette", hogy állítólag "be kell zárni az egyházmegyei szemináriumot". A "megerősít" szó bizonyítja azt, hogy Taussig volt a döntés kitalálója, nem pedig Stella.

Ettől független megpróbálta megvezetni az embereket azzal, hogy ő "engedelmes" Rómához. Ezután a nyakát és arcát vakargatta, ami testbeszédben negatív érzelmeket vagy hazugságot jelent.

Elmagyarázta, hogy azért zárta be a szemináriumot, mert a papok "akik ebből a szemináriumból kijöttek" nem voltak hajlandók engedelmeskedni az (igazságtalan) koronavírus rendeletének, ami kötelezővé tette a kézbe áldozást.

Több ország is van, ahol nem vezették be a kézbe áldozást, és ez nem növelte a vírus terjedését.

Taussig helytelen elmélete az, hogy "többféle módon lehet részesülni szentáldozásban", és "egyik sem" tünteti el "az eucharisztia gazdagságát". Ugyanakkor rágalmazza a szentáldozsában részesülést, ami állítólag "egyik emberről a másikra terjeszti a nyálat", miközben a kézbe áldozást "a mártírok" választották.

#newsXnaxpyiuvp