Clicks31
ro.news

Apostolatul prostesc al lui Francisc provoacă ravagii

Sergio Decuyper, 42 de ani, un homosexual argentinian căsătorit în Spania, îl acuză pe Francisc de „mușamalizare” (Clarín.com, 23 septembrie).

Povestea pescarului său: părintele José Francisco Decuyper, în vârstă de 85 de ani, unchiul său, l-a „abuzat” în baia bunicilor din Parana când avea 5 ani (!). Părintele Decuyper suferă de Alzheimer și nu se poate apăra.

Francisc a fost suficient de credul pentru a vorbi de mai multe ori cu acuzatorul la telefon și în persoană.

Rezultatul: Decuyper îl acuză acum de „mușamalizare” și „negare”. Într-o scrisoare deschisă, el îi cere lui Francisc „să fie creativ” și să meargă cu el într-o călătorie la Parana (!).

Soția lui Decuyper, cu care are copii, a descoperit că soțul ei are o „traumă profundă”. Acum, el se numește „homosexual”.

Ca „dovadă” a „abuzului” său, Decuyper citează un vis recurent în care are „5 ani” și care continuă să ejaculeze la ușa unei băi. Abia în ianuarie 2019 „memoria” lui ar fi fost „recuperată”.
El i-a scris lui Francisc, care l-a sunat naiv pentru o jumătate de oră pe 17 martie 2019. Francis a spus că l-a „crezut”, că este „ceva foarte obișnuit”, că trebuie să urmeze terapie și că nu ar trebui să spună nimănui.

După aceasta, Francisc l-a primit pe Decuyper pe 4 mai 2019 timp de o jumătate de oră, spunându-i să nu vorbească cu jurnaliștii pentru că erau „ipocriți”. Când Decuyper s-a prezentat că „homosexual”, Francisc i-a spus că „misiunea sa era căsătoria și că trebuie să rămână căsătorit."

Decuyper l-a văzut pe Francisc a doua oară la Audiența de miercuri din 9 septembrie, când Francisc l-a confundat cu un alt acuzator din Parana.

#newsWgehqmqrcf