hu.news
201

A Gloria.tv nagyböjti kampánya: igen, háborúban vagyunk

A közösségi médiában zajlik az évszázad csatája. Trumpnak nem sikerült felépítenie a sajátját. Elon Musk arról beszélt, hogy létrehozza, de végül megvásárolta a Twitter.com 9%-át. Egy ilyen platform kifejlesztése nem olyan, mint az ingatlanok vagy az autógyártás, ahol a pénz nagyban befolyásolja az eredményt.

Egy közösségi média felület megalkotása arról szól, hogy olyan szoftvert kell létrehozni, amely képes összekapcsolni az embereket és az ötleteket. Ehhez idő kell (a Gloria.tv 2007-ben indult), tesztelés, kreatív tervezés, hibák javítása, újrakezdés, még több idő, új ötletek, jobb funkciók fejlesztése, hibák javítása, idő, tesztelés, idő.

A Gloria.tv-nél mindezt együtt csináltuk: idővel építettük fel a felhasználók számos hozzájárulásával. A GTV most már nyitott bármilyen számú felhasználó számára, és teljesen független az oligarcháktól.

Ha Ön is tud adományozni a Gloria.tv-nek, kérjük, segítsen nekünk ebben a böjtben (és olvasson tovább, hogy miért olyan fontos a közösségi média):

Az alábbi módon adományozhat nekünk:
Banki átutalással: AT67 6000 0102 1003 6488
Paypal/bankkártyával: kindful

Az informatika ma az energia szempontjából az, ami az olaj volt az 1970-es években. 2010-ben a közösségi média forradalma zajlott le. A közösségi média az ördög konyhája a narratívák megalkotása tekintetében, nem utolsósorban a diplomácia és a hibrid hadviselés számára kiemelten fontos terület. Ők döntik el, hogy kinek a szlogenjei és fotói jutnak el az emberekhez, melyik hazugságot népszerűsítik, és melyik igazságot nyomják éppen el.

Rövid időre az online szólásszabadság képes volt megállítani a 2015-ben lezajló illegális népvándorlást és előidézni a 2016-os Trump-győzelmet. Ezt követően az oligarchák brutális cenzúrát, erős ellenőrzést és radikális elnyomást vezettek be a közösségi médiában, ami a koronavírus, a háború és a nemi propaganda eszközévé változtatta ezeket a platformokat, ahol egy férfi "nőnek" nevezheti magát, hogy aztán "megnyerje" a női úszóversenyeket.

Közösségi médiájuk töröl minden csatornát, még azokat is, amelyeknek sok követője van, ha nem tartják be az előre kiszabott irányt. Ezért lesz a Gloria.tv egyre fontosabb katolikus közösségi média felület.

Ha Önök az egekbe szökő árak ellenére is tudnak adakozni, kérjük, segítsenek nekünk! Küzdünk ebben a nagyböjtben a fennmaradásért. Mindezen túl kérjük, mondjon el értünk egy imát! Isten gondoskodni fog mindannyiunkról.

#newsCodmvufsgq