Clicks839
hu.news
1

Miért fejezték le és darabolták fel Inés nővért?

A hely, ahol a spanyol születésű, 77 éves Inés Nieves Sancho nővért lefejezték és feldarabolták május 20-án "relatív nyugodt" volt - mondta a Közép-afrikai Köztársaság Bangassou segédpüspöke, Jesús Ruiz Molina a médiának.

Ruiz nem zárja ki, hogy Inés nővér egy sátáni rituálé áldozata lett, "amivel a régió bővelkedik". A helyiek szerint a gyilkosság egy emberi áldozat volt abban a reményben, hogy szerencséjük lesz a gyémánt keresésben.

A fehérek szerveit ilyen célra nagyon "hatékonynak" találják. A helyi fodrászok összegyűjtik a fehérek haját, amit később sátáni rituálékra használnak.

Az apáca házába az idegenek éjjel bementek, kivették az ágyából, elvezették a varrószobába, ahol halálra szúrták. Nem loptak el semmit.

A spanyol Burgosban született apáca eredetileg a francia Jézus Leányai kongregációhoz tartozott. Már 27 éve Afrikában élt, ahol varrani tanította a fiatal lányokat.

#newsZrvimqpuvw
Gratia copiosa
Uj martir erkezett Jezus karjaiba. Ha nem mohamedan tobbseg van abban az orszagban, meg van esely hogy az egyhaz novekedni fog, egyebkent nem. Lasd Eszak-Afrika. 1400 eve kiirtottak a keresztenyeket es a koptokon kivul nincs szamottevo egyhaz elsxortan sem.