Clicks166
hr.news

Što je katoličko, mora pripadati katolicima!

Svi znamo velike siteove za uploadanje koji vas vežu za ono što smatraju "političkim ispravnim". Za njih je Crkva "politički sumnjiva". Na njihovim stranicama katolici su samo prezreni dodatak, koji postoji tamo na milost i nemilost gospodara ovoga svijeta.

Za razliku od cenzurnih proizvoda iz Silicijske doline, Gloria.tv je mjesto koje katolici vode za katolike. Provodimo sve sjajne tehničke ideje. Gloria.tv je potrebna, jer se katolici koji su istinski katolici neće staviti pod kontrolu ovog svijeta.

Gloria.tv ne nudi samo ogromnu količinu katoličkog sadržaja i informacija. Ona također omogućuje katolicima da slobodno govore i povezuju se s katoličkim bližnjima širom svijeta.

Postali smo svjetska zajednica vjernih katolika. Vaš doprinos gradi tu mrežu punu vjere, topline, humora, duhovitosti, inteligentne kritike, a ponekad čak i blesavosti.

Hvala VAMA na molitvama, vašem velikom srcu, vašoj ljubavi prema Crkvi. Gloria.tv pokušava njegovati vašu hrabrost, radost i nadu. Zajedno održavamo Gloriju.tv.

Gloria.tv vas ne muči oglasima, koji bi također mogli ugroziti našu neovisnost. Stoga vas molimo da nas podržite velikodušnom donacijom.

donirajte kreditnom karticom ili PayPalom putem Kindfula, kliknite ovdje

koristite prijenos na bankovni račun:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

HVALA VAM!

Slika: © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsObeoonkmfe