charisma
1156

Ma is életben van 300 amerikai, akik túlélték az abortuszt

61 millió (amerikai) embert képviselnek, akik nem élték túl

A hírhedt Legfelsőbb Bírósági abortusz döntés évfordulója, a Roe kontra Wade ügy ismét ránk tör. És itt vagyunk, 61 millió abortusszal később.

A Roe elleni szóvivők közül azok a legerősebbek, akik túléltek egy abortuszkísérletet. Ma legalább 300 amerikai tartozik ehhez a kategóriához. Közülük három ilyen túlélőt mutatunk be.

Teljes cikk
lowoa shares this
29
216. Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen.
Isten adja az életet, és ő az, aki el is veszi azt. Isten ad lelket az emberbe, de ő a testtel együtt a lelket is elpusztíthatja a gyehennában (Mt 10,28). „Az ÚR megöl, és megelevenít, sírba visz, és felhoz onnét.” (1Sám 2,6) „Lássátok be, hogy csak én vagyok, nincsen Isten rajtam kívül! Én adok halált s életet, összezúzok és …More
216. Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen.

Isten adja az életet, és ő az, aki el is veszi azt. Isten ad lelket az emberbe, de ő a testtel együtt a lelket is elpusztíthatja a gyehennában (Mt 10,28). „Az ÚR megöl, és megelevenít, sírba visz, és felhoz onnét.” (1Sám 2,6) „Lássátok be, hogy csak én vagyok, nincsen Isten rajtam kívül! Én adok halált s életet, összezúzok és gyógyítok, nincs ki megmentsen kezemből.” (5Móz 32,39)