hu.news
2566
lowoa
Minden titkos társaság Lucifert imádja és a céljuk, a Föld és az emberiség elpusztítása.
Álvallást hirdetnek, hogy a tömegeket kordában tartsák. Mi másért ültették volna Bergogliót a Vatikánba? Ő nyíltan szabadkőműves, és mégis, olyan szertartásokat végez egy színjátékban, amelyek a kereszténységet támogatják.
A kulcs, hogy megértsük, hogy a szabadkőműves "mindent látó szem" szimbolikája Lucifer.…More
Minden titkos társaság Lucifert imádja és a céljuk, a Föld és az emberiség elpusztítása.
Álvallást hirdetnek, hogy a tömegeket kordában tartsák. Mi másért ültették volna Bergogliót a Vatikánba? Ő nyíltan szabadkőműves, és mégis, olyan szertartásokat végez egy színjátékban, amelyek a kereszténységet támogatják.
A kulcs, hogy megértsük, hogy a szabadkőműves "mindent látó szem" szimbolikája Lucifer. A piramis, amely minden egydolláros bankjegyre van nyomtatva, a szabadkőműves struktúrát jelöli, Luciferrel a csúcson! Az "Oszd meg és uralkodj" szimbolikája a szabadkőműves iránytű, amely az osztó, a szabadkőművesek négyzete pedig az uralkodót jelképezi, ez szintén Lucifert helyezi a csúcsra!

A luciferi mérnöki munka célja, a Föld elpusztítása és a civilizáció megszüntetése.
A LUCIFERI MÉRNÖKI MUNKA:

A TÁRSADALMI mérnöki munka célja a család és a társadalom elpusztítása;
A PÉNZÜGYI mérnöki munka a kereskedelem irányítása és a vagyon beolvasztása;
A GENETIKAI mérnöki munka a menny és a föld közötti kapcsolat megszakítása;
A KATONAI mérnöki tevékenység célja az országok destabilizálása;
A JOGI mérnöki munka a politikai hatalom felhalmozását és az emberek ellenőrzését szolgálja;
a biotechnológia a természetes immunrendszer elpusztítása és károsítása;
a CYBER-technológia célja egy megaverzum létrehozása, amely a valóságtól való elrugaszkodottságon alapul.
A fentiekből több mint nyilvánvaló, hogy a luciferi mérnöki munka képtelen bármit is nyújtani, ami az emberiség javát szolgálná.

A TÖKÉLETESSÉGEN NEM LEHET JAVÍTANI:

A NAP, a CSALÁD és az ARANY a természet bináris rendszere! A Nap, a család és az arany biztosítja a bolygó minden emberének teljes szabadságát és jólétét.
Anélkül, hogy szükség lenne a hatalmi elit hierarchikus rendszerére és a pénzügyek feletti ellenőrzésre, amely bürokratikus félelmet erőltet és néhányaknak szörnyű előnyöket biztosít. A NAP, a CSALÁD és az ARANY abszolút, önellátó és objektív, nincs szükségük emberi törvényekre vagy konvenciókra!

A NAP biztosítja a termékeny ökológiát és a bőséges egészséges élelmet. A CSALÁD és a családi értékek civilizált társadalmat biztosítanak, hasonló gondolkodású, jó társasággal. Az arany/ezüst, amelyet a kincstárban tartanak a valuta fedezeteként, szuverén vagyon, amely az embereké. Ha megfelelően értékelik, természetesen biztosítja számukra a méltányos és korlátlan kereskedelmi lehetőségeket.
Az emberi egészség, gazdagság és boldogság szempontjából ilyen tökéletességgel minden Homo sapiens a luciferi mérnöki ideológia terhei nélkül boldogul!
A titkos társaságok háborút folytatnak az emberiség lelkéért és jövőjéért, ez azt jelenti, hogy lélekben kell választanotok. A korruptakat felelősségre kell vonni, és vissza kell szolgáltatni a vagyont. Minden olyan intézményt, amely génmérnöki, társadalmi mérnöki, pénzügyi mérnöki, gyógyszeripari mérnöki, jogi mérnöki, kibermérnöki, geomérnöki és katonai mérnöki tevékenységet folytat, le kell bontani.
A jövőt formáló tudás felfedezéséhez látogasson el a purposeofscience.com
Noname Senki
"A NAP, a CSALÁD és az ARANY a természet bináris rendszere!"
Csak megemlítem, hogy ez nem bináris (kettes), hanem triális (hármas) rendszer! 😂