Clicks17
ro.news

Schizofrenic? Ieri a săvârșit rânduieli de rit vechi - Astăzi „interzice” ritul roman

Arhiepiscopul din Liverpool Malcolm McMahon, în vârstă de 72 de ani, a scris într-o instrucțiune din 8 septembrie (mai jos) că „am refuzat cererile pentru dreptul de a folosi Missalul din 1962 pentru celebrarea privată.”

Benedict al XVI-lea explică în Summorum Pontificum că o astfel de „interdicție” este nulă. McMahon „permite” doar trei preoți să celebreze Liturghia, numai cu credincioși, și numai în unele biserici, în timp ce „nu vor mai fi luate în considerare cererile pentru aceast drept.”

McMahon are o istorie orbitoare. El a invitat Fraternitatea Sf. Petru (FSSP) la Warrington și chiar a sărbătorit rânduieli de rit roman.

Cu toate acestea, MarkLambert.blogspot.com atrage atenția asupra faptului că McMahon a fost instigatorul, cel care a controlat și ulterior a apărăt infiltrarea homosexuală a Serviciului de Educație Catolică, care a folosit documente copiate direct din propaganda homosexuală.

McMahon a ajutat un preot dominican homosexual laicizat al cărui maestru novice fusese, să ia contact cu Francisc pentru reabilitare. El acceptă hirotonirile feminine nevalide.

#newsIbxipirkbn