Clicks174
hu.news

Covid püspök: A mise ünnepléséhez fontos, hogy legyünk TELJESEN BEOLTVA

"Bárki, aki nem kapja meg a (Covid) vakcinákat, korlátozva találhatja magát a szolgálatában" - írta papságának a kanadai Hamilton püspöke, Douglas Crosby, aki támogatja a homoszexuálisokat és kizárja azokat a papokat, akik kritizálják a homoszexuális ideológiát. Ezt egy július 20-i levélben írta a püspök, amelyet a LifeSiteNews.com szerzett meg.

Crosby arra kéri a papokat, hogy továbbra is tartsák be az "egészségügyi hatóságok bölcs tanácsait". Azok a papok, akik nem veszik fel a koronavírus elleni védőoltást, "nem kaphatnak belépési engedélyt egészségügyi intézményekbe (kórházakba, idősotthonokba) és iskolákba" - jósolja a püspök.

"Annak érdekében, hogy minden pap hatékonyan tudja végezni szolgálatát, beleértve a szentmise és a többi szentség ünneplését, elengedhetetlen, hogy legyenek teljesen beoltva" - írja a püspök.

Crosby Ferenc pápára hivatkozik, aki "emlékeztet bennünket arra, hogy erkölcsi feladatunk" - Ferenc pápa utolsó és egyetlen feladata - "hogy mindenki beoltassa magát". Nincsenek független tanulmányok, amelyek bizonyítják, hogy a Covid elleni védőoltás megakadályozza a viszonylag ártalmatlan Covid vírus terjedését, vagy azt, hogy megakadályozza a fertőzést.

#newsVuhdbhpclq