charisma
1492

Odaállni a résbe

Apostoli buzdítás katolikus férfiaknak, lelki fiaimnak

Bátorító, amikor egy püspök nem csak buzdít, hanem maga áll a spirituális harc élére. Kihívás, ha az egyházmegyében minden egyes férfit szólítanak a keresztény ethoszt támadó szellemi harcba. Elgondolkodtató, hogy vajon hányan vállalják fel ugyanezt a missziót egy másik ország másik egyházmegyéjében.

Thomas J. Olmsted, püspök, Phoenix Egyházmegye (USA) buzdítását nagyon fontos és követendő példának tartjuk. A részletekben közölt írást most teljes terjedelmében, letölthető formában adjuk közre.

Teljes cikk
Kapisztrán
Amíg a teljes igazságot nem vállalják fel a mai apostolutódok, addig csak szélmalomharcot fognak vívni, pocsolyában! Vagyis azt, hogy az Egyház már a csúcson is teljesen az "ellenfél" szekér tolójává-vált, a mai Júdások miatt: EGYHÁZI SZABADKŐMŰVESSÉG! Jel 13, 11. Tehát a kétezer éves ALAPOKTÓL kell kezdeni! És a még köztünk élő hiteles pápa XVI. Benedek iránti hűségünk nyilvános megvallásáv…More
Amíg a teljes igazságot nem vállalják fel a mai apostolutódok, addig csak szélmalomharcot fognak vívni, pocsolyában! Vagyis azt, hogy az Egyház már a csúcson is teljesen az "ellenfél" szekér tolójává-vált, a mai Júdások miatt: EGYHÁZI SZABADKŐMŰVESSÉG! Jel 13, 11. Tehát a kétezer éves ALAPOKTÓL kell kezdeni! És a még köztünk élő hiteles pápa XVI. Benedek iránti hűségünk nyilvános megvallásával! Aki azt hiszi, hogy egyházszakadás nélkül helyreáll a REND, kergesse a délibábot, lelke rajta!