charisma
147

Ezt az 50 kérdést beszéljétek át a házasság előtt!

Nem, ez nem egy varázslatos lista, aminek köszönhetően a másik egy csettintésre beléd szeret. Ezek a kérdések olyan létfontosságú témákat ölelnek fel, amikről egy házasságra készülő párnak a kapcsolatuk előrehaladtával mindenképpen beszélnie kell.

Nem azt mondjuk, hogy az első randin vedd elő ezt a listát és minden pontot pipáljatok ki rajta, ez semmiképpen sem a célunk! Azoknak a pároknak szeretnénk támpontot adni, akik a kapcsolatuk előrehaladtával komolyan elgondolkoznak azon: Vajon le tudnám élni az életemet a másikkal?

Vannak olyan témák, amik egy laza randi alkalmával nem kerülnek elő, a pénzügyek tipikusan egy ilyen terület, mégis a házasság során nagyon sok konfliktus tud kerekedni belőle. Ha tervezitek a közös jövőt, akkor érdemes kissé irányított kérdéseket is végigvenni, hiszen ez az az időszak, ami erről szól: egymás megismeréséről, hogy végül tényleg megalapozott és tudatos döntést tudjatok hozni. Nem kell egyszerre végigvenni ezt a listát, azt nektek kell eldöntenetek, hogy a kapcsolatotok milyen szinten van, éppen hol tart a növekedésben. Vágjunk bele!


Teljes cikk