Clicks6

BВП: Ще 40 днів і сучасна Ніневія буде зруйнована! (для християн США) 2 частина (+ відео)

Дорогі християни Америки!

Що ви можете очікувати після президентських виборів, коли офіційну владу знову, через чотири роки, переймає Deep state (Глибинна держава)? Вона керує геноцидною політикою планети, включаючи Америку, як висловився і Білл Гейтс. Йдеться про систему фатально небезпечної вакцинації вакциною мРНК, проштовхувану тіньовою владою та мас-медійним тероризмом. Джо Байден після свого приходу до влади заявив, що протягом трьох місяців вакцинує сто мільйонів американців! У цій післявиборчій ситуації ваша боротьба подібна до боротьби Давида з Голіафом.

Дивіться це відео також на: ultimos-tiempos.wistia.com/medias/thodhsyryh
rumble.com/vdizqx-22721145.html
ugetube.com/watch/EWQPnpZQ61KGWFw

cos.tv/videos/play/25639702405354496


Ти запитуєш, чому Д. Трамп не зробив рішучого кроку проти Deep state? Він мав для цього можливість, чому не скористався шансом? Шановний християнине США, а ти зробив те, що повинен був зробити? Бог закликав американців до духовної мобілізації, до благального і безперервного взивання до Нього. (youtube.com/watch?v=pyaOf102__Y vkpatriarhat.org/?p=36628) Коли Йона не зробив того, що повинен був зробити, прийшла кара. Його викинули з корабля у море, але Бог його врятував. З першого разу він не послухався Господнього заклику, але потім пішов до Ніневії і взивав: «Ще сорок днів, і Ніневія буде зруйнована». Це було серйозне попередження для всього міста. Якою була реакція? «І повірили ніневітяни Богові: оголосили піст і понадягали веретища, від найбільшого до найменшого». Ніневія почала чинити покаяння. «Цар наказав оголосити в Ніневії … щоб люди чимдуж взивали до Бога і щоб кожен покинув свою нікчемну поведінку й насильство рук своїх». Бог дав ультиматум 40 днів, і місто відповіло правдивим покаянням, вираженим, перш за все, палким взиванням до Бога. І Бог відвернув справедливу кару.

Йона зробив те, що повинен був зробити, аж після другого заклику. Для порятунку США ти повинен був послухатися заклику до мобілізації в Божу армію. Тепер Бог кличе тебе вдруге. Армія повинна мати щонайменше 920 000 Божих воїнів, які вдень і вночі чергуються на сторожі і взивають до Бога. Цим підтримують духовний вогонь, символом якого є вогонь у Єрусалимському храмі. Духовний вогонь горить і завдяки жертві твого часу, даного на молитву, і твоїх піднесених рук. Взивай своїм серцем разом із Христом, який є у твоєму нутрі. Святий Дух хоче через тебе заступатися стогонами невимовними (Рим. 8,26).

Коли жителі Ніневії через пророка почули слово Боже, то послухалися, почали постити, а головне ‒ благально взивати до Бога. Кожен також покинув свої злі дороги. Чи сьогодні Америка взиває благально до Бога? Чи в США є хоча б кілька молитовних груп? Чи були вже сформовані бойові батальйони, дивізії або навіть ціла армія? Для чого? Адже сьогодні геноцид загрожує шести мільярдам людства, у тому числі і мешканцям США! А ти лише дивишся на це, ніби тебе це не стосується? Найбільша реальність, яка чекає кожну людину ‒ це смерть. І ти рано чи пізно помреш. Але питання ‒ як і де. Потім буде Божий суд, і тебе чекає або вічна нагорода в небі, або вічна кара в пеклі. Як вистоїш ти перед Божим судом?

Основною умовою духовних та політичних змін в Америці є покаяння. Церква, особливо Католицька, сьогодні є долиною сухих кісток, розкиданих на великій рівнині (пор. Єз. 37). Мусить настати духовне воскресіння цих сухих кісток! Умовою воскресіння є палке пророче взивання. Сьогодні недостатньо одного Єзекиїла, сьогодні Бог хоче армію Єзекиїлів, які будуть стояти на безперервній молитовній сторожі і вдень та вночі палко взивати до Бога. Ніхто інший, лише сам Бог може здійснити духовне воскресіння Америки. Він зробить це через Святого Духа. 120 років тому саме в Топеці в США на палке взивання кількох Божих людей відбувся духовний пролом, вилиття Святого Духа. Сьогодні через Святого Духа Бог хоче врятувати Америку від сатанізаційного геноциду. Але є одна умова ‒ Він шукає Божих воїнів: не тільки атомізованих, але об’єднаних Божим порядком у живий організм воюючої Церкви, яка має перейти в Церкву переможну у вічному Божому Царстві.

Ти був охрещений, отримав Боже життя, таїнственне з’єднання з Христовою смертю і Його воскресінням. Вже тоді Святий Дух помазав тебе. Мабуть, згодом ти прийняв повноту Святого Духа, як апостоли в день П’ятидесятниці (Ді. 2,38).

Про сенс того, чому приходить Святий Дух, тобі ясно нагадує Ісус: «Коли на вас зійде Святий Дух, будете Моїми мартирес ‒ свідками, мучениками» (Ді. 1). У цій боротьбі з брехнею і злом в собі (пор. хрещення покаяння Мт. 3) та в оточенні може дійти і до хрещення кров’ю (Мт. 20). Але не бійся, Бог є з тобою, і ти будь з Ним, не будь сам. Будь живою клітиною (членом) в духовному організмі, Головою якого є Христос. Приєднавшись до Божої армії, ти, Христовий учень, стаєш Його воїном. Духовна боротьба вимагає порядку і єдності. Цю єдність кожен воїн створює з Христом через живу віру. Коли створиться єдність, Христос дійсно є посеред нас, а диявольські твердині обману і брехні викриваються, ідентифікуються та руйнуються. Христовий воїн бореться під Христовим прапором! Ті, які співпрацюють над геноцидом людства, перебувають під прапором антихриста і сатани.

Бог сьогодні закликає тебе уже вдруге. Вперше ти не реагував на Його голос або відкинув його, як Йона. Усвідом, що без тебе в США не буде Божої армії. Її основною клітиною є Ти.

Христову армію складають:

Молитовна сторожа ‒ 23 людини, які займуть 24 години доби, бо одна година є спільною ‒ з 20:00 до 21:00. Це так звана Свята година. В той тиждень, коли маєш свою сторожу, щодня молишся свою встановлену годину + Святу годину. Наступні три тижні ти зобов’язаний молитися лише Святу годину.

Чотири сторожі, тобто безперервна молитва, утворюють бойовий підрозділ ‒ 92 людини.

Десять підрозділів, тобто 920 людей, складають бойовий батальйон.

Десять батальйонів складають полк, тобто 9 200 воїнів.

Десять полків складають дивізію, тобто 92 000 воїнів.

Десять дивізій становлять Христову народну армію, тобто 920 000 Христових воїнів.

Це не означає, що ти повинен чекати, аж поки буде повністю сформована Христова армія, але сьогодні почни ти молитися свою сторожу і Святу годину. Коли таких, як ти, буде більше, скоро тут буде ціла молитовна сторожа… полк… а невдовзі і сильна армія молільників. На виборах 75 мільйонів американців проголосували за життя і справедливість та відкинули підготовлювану програму геноциду. Для досягнення перемоги тут повинні бути не лише народні, але й Христові воїни. Перемогу правди і життя над системою брехні та смерті дає Бог.

Бог сьогодні кличе тебе! Приєднайся до духовної боротьби! Прийми порядок і військову дисципліну, тобто відповідальність за дотримання своїх молитовних сторож і Святої години.

Без боротьби немає перемоги. Не бійся, Бог є з тобою, Бог є з вами, які боретеся за Його Царство. Якщо ти зробиш те, що повинен зробити, Бог врятує Америку.

Ісус помер за нас, щоб ми мали життя ‒ вічне життя. Кожного Божого воїна чекає вінець вічної слави.

Останню перемогу над звіром має Ісус. Він є остаточним переможцем (Одкр. 19). А ти, якщо боровся разом із Ним, маєш участь у Його перемозі та славі на всю вічність. Бог чекає твого вирішального кроку, від тебе залежить, яким буде майбутнє Америки.

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського (Католицького) Патріархату

+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі


29.01.2021

Візантійський Вселенський (Католицький) Патріархат (ВВП) ‒ це спільнота з кількох єпископів і монахів, які живуть у монастирях і захищають вчення Церкви від єресей, що руйнують основи спасительної віри.

Підписатися на розсилку нових публікацій від ВВП

vkpatriarhat.us4.list-manage.com/…4da3e3582e1ecefc&id=c8496b93c3