Clicks390
hu.news

A Gloria.tv nagy erőfeszítései és a 2021-es hiány

A Gloria.tv-t teológiailag és technikailag tapasztalt katolikusok működtetik, akik több mint egy évtizeddel ezelőtt felismerték, hogy
• a közösségi média a jövője minden más médiumnak, és hogy
• a kereskedelmi közösségi média eltörli a katolicizmust.

Ezért a Gloria.tv buzgalommal fejlesztett ki minden lényeges közösségi média funkciót házon belül. Ambiciózus küldetésünk, hogy a Facebook és hasonlók alternatívájaként egy teljes mértékben működő KATOLIKUS közösségi médiával szolgáljunk Önnek. A Gloria.tv-n információkat, meglátásokat, híreket és szórakozást talál. Megoszthatja történeteit és interakcióba léphet másokkal, BARÁTOKAT TALÁLHAT, találkozhat és cseveghet hasonlóan gondolkodó és más emberekkel.

Ez a hatalmas vállalkozás (csak) kb. 150.000 euróba kerül évente, ennek ellenére még hosszú út áll előttünk, hogy 2021-ben elérjük ezt az összeget, mivel az előző évekhez képest hatalmas hiányt látunk (20.000 euró lemaradás) Isten gondviselése és csodái azonban a Gloria.tv létezésének részei voltak - nem csak anyagi kérdésekben.

A Gloria.tv-t 100%-ban az olvasók finanszírozzák. Körülbelül 3.000 kegyes adományozó támogatja a Gloria.tv-t. Nagylelkűségükért nagyon hálásak vagyunk! Kérjük, csatlakozzon adományozóink közösségéhez.

Kérjük, segítsen nekünk, hogy a 2021-es pénzügyi terheket EGYÜTT legyőzzük, támogassa ezt az őszi kampányt imájával és, ha teheti és szeretné, adományával.

Itt adományozhat:
- banki utalással a következő címre:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

- Bankkártyával vagy PayPal-on keresztül
a kindful-on keresztül.

#newsOdsabwwobc