sl.news
117

Müller: Ne gre za argumente, ampak za "intelektualno in moralno norost"

Oligarhovski medijski aktivisti so se zatekli k nesramni klevetniški propagandi, potem ko je kardinal Gerhard Müller v intervjuju kritiziral oligarhovsko nadzorovan "novi svetovni red".

Čeprav je Müller že govoril podobne stvari, so tokrat oligarhi popolnoma skrenili s poti, saj so se pričeli ukvarjali z lažnimi obtožbami, kot so "teorije zarote" in"antisemitizem", kot da gre pri judovstvu za obliko okužbe s Covidom.

Ob tolikšni blaznosti je Müller za LifeSiteNews.com (15. decembra) dejal, da "ni načina za ozdravitev intelektualne in moralne norosti naših mnenjskih voditeljev« [= medijskih aktivistov].

Opazil je, da v oddaji, ki so jo "ustvarili teoretiki ogorčenja", ne gre za argumente v objektivni razpravi, ampak le za "boj proti tistim osebam, ki govorijo resnico".

V drugi izjavi (Kath.net, 16. december) je Müller dejal, da oligarhi Covid odkrito imenujejo kot "priložnost" (!) za njihovo "veliko ponastavitev".

Vsaka kritika pogleda na človeka, ki je zreduciran na ekonomijo, je zavrnjena "s poceni propagandnim trikom domnevnih teorij zarote," je nadalje svoje analitično razmišljanje podal kardinal.

Slika: Gerhard Ludwig Müller, © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsYdbmenpevn