hr.news
74

Autor Sodome bio je "stručnjak" za klevetničko "izvještavanje o zlostavljanju" francuskih biskupa

Jako pretjerano Sauvéovo izvješće francuskih biskupa o homoseksualnom zlostavljanju koristilo je homoseksualnog aktivista, socijalista i ateista Frédérica Martela (54) kao "vanjskog stručnjaka".

Pozvan je unatoč činjenici da je oklevetao Benedikta XVI. kao "homoseksualca", rekao da ga je kardinal Müller primio u pidžami, i najavio "povijesni govor" Franje o homoseksualnosti koji se nikada nije dogodio.

Saslušanje s Martelom u listopadu 2019. godine rezultiralo je s osam stranica (francuski).

U svojoj homoseksualnoj propagandnoj knjizi "Sodoma", Martel bez iznošenja činjenica navodi da "heteroseksualac Franjo" živi u Vatikanu "među pederima" [koje je sve on imenovao], te da je homoseksualnost "gotovo norma u svećenstvu".

Martel je dalje izmislio da su četiri Franjina nedavna prethodnika bila homoseksualna - očito ne prijatelj Franjo koji je smjestio Martela u Vatikanu i imao vremena pročitati Martelovu propagandu.

Martelov glavni izvor je njegov "gejdar" (spajanje riječi "gej" i "radar") koji mu, vjeruje, omogućuje da prepozna druge homoseksualce. Nadalje, on u homoseksualnoj dogmi propovijeda da je onaj tko kritizira homoseksualni porok "homoseksualac", a tko odobrava ovaj porok, nije. Stoga su svi Franjini kritičari "homoseksualci".

To je razina francuskog "izvještaja o zlostavljanju" koji dokazuje da su francuski biskupi dekadentni i kada se bave dekadencijom.

Slika: Frédéric Martel, © wikipedia, CC BY-SA, #newsNbkyfwxvyn