hr.news
149

Homoseksualna infiltracija: Nadbiskup osuđuje "porok sodomije"

Proteklih 12 mjeseci vidjeli smo sve veći broj incidenata i događaja koji promiču "porok" "sodomije" i homoseksualnih silovanja, nadbiskup Lusake u Zambiji, Alick Banda kritizirao je u pismu od 17. rujna.

Spominje veleposlanstva zapadnih država koja ilegalno vijore homoseksualne zastave i homoseksualistički propagandni događaj u Lusaki. Prema Bandi, [potkupljeni] političari i službenici za provedbu zakona zatvaraju oči pred ovim nezakonitim aktivnostima. On postavlja naivno pitanje: "Je li to namjerno ili standardno?"

Banda prenosi da su 16. rujna mirni prosvjednici protiv "sve eskalirajućih slučajeva homoseksualizma i sodomije" uhićeni i optuženi za "nezakonito okupljanje".

Rekao je da će, ako se ništa ne poduzme za senzibiliziranje stanovništva, homoseksualnost postati "prihvatljiva norma" u Zambiji, iako postoje zakoni koji kriminaliziraju takve ilegalne aktivnosti.

Američki homoseksualac Russell Pollitt, isusovac, nije iznenađujuće nadbiskupovo umjereno pismo nazvao "šokantnim" i "lošim".

#newsMsstwvxlrj