Clicks505
hu.news
1

Róma élet fórum: Az emberek gyakran jutnak a pokolra szexuális bűnök miatt

Az évente megrendezésre kerülő Római élet fórum csütörtökön és pénteken találkozott Rómában. A VoiceOfTheFamily.com publikálta a beszédeket.

Burke bíboros azt mondta, "ellenállni kell a nagy muszlim bevándorlásnak". Kiemelte, hogy nem kell rakéta tudósnak lenni ahhoz, hogy "lássuk, mi történt Európában".

Tovább kritizálta egy globális kormány gondolatát, ami "definíció szerint totalitarizmus lenne", ezt pedig Bábel tornyához hasonlította.

A holland Eijk bíboros gonosznak nevezte a fogamzásgátlást, megerősítette, hogy a fogamzásgátlót használó katolikusok "nem részesülhetnek szentáldozásban".

John Henry Westen, a LifeSiteNews.com főszerkesztője ellenezte az állítást, miszerint a "pokol üres", mivel ez ahhoz vezetne, hogy Krisztus hazug.

Kevin Reilly O.P. atya azt mondta, hogy "a papság homoszexualizációja mélyen" a nyugati civilizáció gyengesége.

A lett, 88 éves Jānis Pujats bíboros azt mondta egy videóüzenetben, hogy a családot "meglopja" a "nagy rabló" sátán, aki a meleg pszeudo-házasságot használja "a házasság üres paródiájának".

Kiemelte, hogy a legtöbb ember a szexuális bűnök miatt kerül a pokolra.

Kép: Raymond Burke, Willem Eijk, © LifeSiteNews.com, #newsCamszpghbh
Gratia copiosa
A nem tetsziket akartam valasztani, de nem lehetett. O.Karoly vagassa le a szakallat, jol mossa ki a szajat, vessen keresztet, mondja el a Credo-t a Pater Noster-t es a Gloria-t mielott a szajara mereszeli venni a tiszteletremelto Burke biborost. 2. A mohamedanok felelmet keltenek. 3. Ha nem, akkor egyetert abban, hogy senki nem artatlan aki nem mohamedan 4. Azzal is egyetert, hogy mindenkit le …More
A nem tetsziket akartam valasztani, de nem lehetett. O.Karoly vagassa le a szakallat, jol mossa ki a szajat, vessen keresztet, mondja el a Credo-t a Pater Noster-t es a Gloria-t mielott a szajara mereszeli venni a tiszteletremelto Burke biborost. 2. A mohamedanok felelmet keltenek. 3. Ha nem, akkor egyetert abban, hogy senki nem artatlan aki nem mohamedan 4. Azzal is egyetert, hogy mindenkit le kell meszarolni, aki nem ter at az iszlamra . 5., azzal is egyetrt, higy Hitler egy mersekelt naci mert sajatkezuleg nem olt meg senkit, ahogy a mersekelt mohamedanok vilagszerte. Sisi tabornok, egxiptom elnoke mondta az al Azharar mecsetben iszlam tanarok elott: "Az nem megy, higy 7 billio embert megoljunk a Foldon....a vallasunkat meg kell reformalni. Kozvetett bizonytek area amit allitok.