Clicks263
hu.news

Eltűnt szabadság: Kitiltották a püspököt Twitter-ről, mert nem hirdette az öngyilkosságot

Az oligarchák Twitter.com-ja kitiltotta Elphin Kevin Doran püspököt (67), amiért kritizálta az ír kormány eutanázia "legalizálására" vonatkozó tervét - írja David Quinn, a Sunday Times újságírója (Twitter.com, február 20).

Ez az a tweet, ami miatt kitiltották: "A halálban méltóság van. Papként nagy megtiszteltetés számomra, hogy gyakran tanúja lehetek ennek. A segített öngyilkosság, ahol ezt gyakorolják, nem a szabadság vagy a méltóság kifejezése, hanem a társadalom sikertelensége, hogy elkísérje az embereket "keresztútjukon". "

A püspök eutanizálása érdekében a Twitter.com felfordította Doran nyilatkozatát, amelyben azt állította, hogy megsértette a Twitter.com szabályait az "öngyilkosság vagy önkárosítás előmozdításával vagy ösztönzésével". A valóságban Doran megsértette a Twitter.com szabályait azáltal, hogy kritizálta az eutanáziát, amelyet a Twitter.com hirdet. A nemzeti szocialista Németország erőteljesen támogatta az eutanáziát.

A püspök tiltása nem volt hiba. A Twitter.com elutasította a fellebbezést, és "nem fogja visszavonni" a döntést. A lépés akkor következett be, amikor több csoport sikeresen küzd az írországi eutanázia elleni nyilvános vitáért.

A Twitter.com eddigi legmagasabb kitiltott alakja a prágai Dominik Duka bíboros.

#newsHuefkfivwx