Imafelhívás!

Mirco Agerde, a schio-i kegyhely(Olaszország) vezetőjének kérése: A nyári évforduló alkalmából június 21 –én 23 órától a sátánisták rituális felvonulást rendeznek az Új Világkormány meghirdetésére. …More
Mirco Agerde, a schio-i kegyhely(Olaszország) vezetőjének kérése: A nyári évforduló alkalmából június 21 –én 23 órától a sátánisták rituális felvonulást rendeznek az Új Világkormány meghirdetésére.
Imádkozzatok, amit csak tudtok, hogy mindennek ellent tudjunk állni. Ez az éjszaka, a nyári napforduló, az okkultisták nagy ünnepe, amikor rituálékat rendeznek és áldozatokat hoznak.
Felvonulásokat szerveznek az Új Világkormány bevezetésére. Ami különösen egyedülálló, hogy a Világkormány bevezetését kizárólag a baloldaliak, a globalisták szorgalmazzák, mint Merkel, Rothschild, Rockefeller. Legújabban az UN már az Új Világkormánynak nevezi magát!
Felszólítok mindenkit Markus Roger pappal együtt, hogy álljunk ellent ennek a gonoszságnak és ezen a napon imádkozzunk a városokért, országokért! Kérjük, hogy ezt a felhívást osszátok meg más Keresztényekkel, imacsoportokkal is, hogy győzzön a mi Istenünkbe vetett hitünk és egységes Szívünk!
A „Szeretet Királynője” címet viselő Mária mozgalom sürgős…More
charisma
@FATIMA SZÁZ nagyon jó a cikk, közel nyolcezer olvasója van az angol eredetinek a glórián:

SATANIC MARCHES PLANNED IN U.S. CITIES TODAY!!!
Bazsó-Dombi Attila
lowoa
Ebbe sajnos belefutottam, s csak magamat okolhatom, ha nem veszem észre a jeleket. Voltak jelek, csak egyszerűbb volt tudomást nem venni róla, akkor hogyan töltöm be azt amire rendeltettem...