ro.news
36

Dama lui Becciu: Francisc știe mai mult decât admite

Francisc știa despre transferul de 575 000 EUR de la Secretariatul de Stat către Cecilia Marogna, scrie compania IlMessaggiero.it (21 octombrie). Compania este Logsic Humanitarne Dejavnosti, DOO, cu …More
Francisc știa despre transferul de 575 000 EUR de la Secretariatul de Stat către Cecilia Marogna, scrie compania IlMessaggiero.it (21 octombrie).
Compania este Logsic Humanitarne Dejavnosti, DOO, cu sediul în Ljubljana, Slovenia.
Într-o conversație Whatsapp din decembrie 2018, evaluată de poliția Vaticanului, cardinalul Becciu i-a spus monseniorului Alberto Perlasca că transferul a fost autorizat de Francisc.
Banii nu au fost intenționați „să influențeze procesul Pell”, ci să elibereze sora columbiană Gloria Cecilia Navaez, răpită în februarie 2017 în Karangasso, Mali, de musulmani, care încă o țin în captivitate.
Francisc a ordonat să mențină operațiunea „secretă” pentru a nu dezvălui dorința Vaticanului de a plăti răscumpărări pentru sora să.
Toate aceste informații sunt conținute în cererea de extrădare a Vaticanului pentru Marogna care este încarcerata în Italia. Ca de obicei, documentul Vaticanului a fost predat ilegal presei.
Marogna ar fi cheltuit banii pentru 120 de plăți în …More