hu.news
2371

Megint ugyanaz a szekta: 125 német pap és hitoktató vállalta fel "homoszexualitását"

A német egyház 125 fizetett alkalmazottja, köztük papok, tanárok és egyházi adminisztrátorok vállalták fel "homoszexualitásukat".

Médiamutatványukat az "OutInChurch - Egy félelem nélküli egyházért" jelmondat mögé felsorakozva mutatták be - mintha a homoszexuálisok nem a jelenlegi dekadens társadalom és egyház kiváltságos osztálya lennének.

Az aláírók a katolikus tanítást a homoszexualitásról "rágalmazónak" tartják és el akarják törölni. Továbbá kérik "a teljes hozzáférést az egyház minden tevékenységi és foglalkozási területéhez megkülönböztetés nélkül" - miközben a valóságban a normális családokat diszkriminálják.

A kezdeményezés ugyanazon körökből ered, akik a 2021. májusi homoszexuális "áldást" szervezték.

A Szentírás szerint Isten nem teremtett "homoszexuálisokat". A homoszexuális kísértés szexuális rendellenesség. A gyakorlatba való átültetése bűn. Az egykori homoszexuális Joseph Sciambra azt nyilatkozta, hogy a pornó nézése csábította erre. Tanulmányok igazolják, hogy a homoszexuális férfiak mintegy 50%-a szenved ebben a rendellenességben azért, mert korábban homoszexuális visszaélések áldozata volt.

Kép: © mendolus shank, flickr, CC BY-ND, #newsNvybxmjsnc

charisma
A Katolikus Egyháznak Németországban több mint 500'000 alkalmazottja van, valószínűleg közelebb van az egymillióhoz, így a 125 meleget játszó ember csak azért kerül ennyire a bizonyítékok közé, mert az oligarchák ezt akarják.
Lajos D
Mivel 125 ilyen szép szál valaki/valami eldöntötte, hogy nem akar félni a bűn miatt, a valóság azonnal leborul előttük, a pokolban amnesztiát hirdetnek, a Teremtő pedig azt mondja: "Ja, bocs, akkor újraírom a törvényeimet!"