Clicks207
hr.news

Gloria.tv nudi novu značajku

Gloria.tv je prije nekoliko tjedana uvela automatizirane titlove za videozapise. Ako je zvuk videozapisa isključen, titlovi će se automatski prikazivati. Titlove možete uključiti klikom na ikonu CC pri dnu videozapisa.

Ova tehnologija prvo identificira jezik koji se govori u videozapisu, prepoznaje riječi i zatim ih prikazuje u titlovima. Gloria.tv trenutno prepoznaje arapski, engleski, kineski, nizozemski, francuski, njemački, grčki, talijanski, portugalski, ruski, španjolski, turski i vijetnamski jezik.

Značajka se može koristiti kao podrška prilikom gledanja videozapisa na stranom jeziku, kada okolina ne dopušta čuti zvuk, kada preferirate mirnu atmosferu ili u slučaju da imate oštećenje sluha.

Ova računalno-generirana tehnologija titlovanja još nije savršena. Gloria.tv još uvijek radi na svom razvoju. Međutim, u katoličkom internetskom svijetu nema ništa usporedivog.

Trudimo se najbolje što možemo i nadamo se da će vam naš rad biti od koristi. Molimo vas, imajte strpljenja s našim nedostacima. Ako imate bilo kakvu mogućnost podržati naš rad, bili bismo vam zahvalni. Da budemo iskreni, čak bi nam i hitno trebalo. Bog vas blagoslovio!

Za doniranje kreditnom karticom ili PayPalom putem usluge Kindful: kliknite ovdje
Za korištenje prijenosa na bankovni račun:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

#newsMsbyxyyjdg