Clicks26.4K
toti85
16
Guru vagy Jézus? Joseph-Marie atya tanúságtétele. „Nincs-e meg mindannyiunkban a vágy egy beteljesítő találkozásra, valamiféle teljességre, hogy kiszakadjunk mindennapi életünk középszerűségéből, …More
Guru vagy Jézus? Joseph-Marie atya tanúságtétele.

„Nincs-e meg mindannyiunkban a vágy egy beteljesítő találkozásra,
valamiféle teljességre, hogy kiszakadjunk mindennapi életünk középszerűségéből,
hogy elinduljunk egy abszolút, első Lény felé?”

Az értelem kutatása, az Abszolút keresése Joseph-Marie atyát, akit akkor még Jacques Verlinde-nek hívtak, arra vezette, hogy merüljön el a Nagy Mindenségben. Az aszketikus keleti tanok – a jóga, a transzcendentális meditáció – hatására Indiába ment, ahol a hinduizmus és a buddhizmus vallási tradícióiban mélyült el. Később az ezoterikus-okkultista gyakorlatok felé fordult, ebben a filmben pedig megosztja velünk tapasztalatait és elmeséli, hogy miként szembesült Krisztus igazságával, aki a világ végén kereste őt meg. Belga származású pap, a filozófia és a teológia doktora, ma Franciaországban a Szent József Családjának Monasztikus Közösségének elöljárója.

Korunk társadalmának alapkérdéseire Joseph-Marie Verlinde atya ezen átélt tapasztalatának fényében
ad választ. Nagy tisztelettel figyelmezteti és ad útmutatást azoknak, akik „az értelmet” a Kelet ösvényein elköteleződve keresik, … illetve akik ezoterikus-okkult praktikákat gyakorolnak.
MMD shares this
29
Tanítások.

Tanítások, intések és óvások
Bakos Irén
👏
JKinga
Nagyszerű ez a film! Nem tudok betelni vele! A mai kor emberének nagy szüksége van egy ilyen egyszerű és tiszta, de nagyon erős útmutatásra - egy hiteles embertől! Köszönöm!
polacsek
👏
macko54
Nagyon tanulságos,minden kereszténynek hasznára válna,hogy meg tudják különböztetni a dolgokat egy olyan világban,ahol már annyi minden összemosódott...
Kovács Miklós
👍
charisma
👍