Iván Orosz
Na ne!!!
Beati pauperes spiritu
lowoa
Sokan észrevették, hogy kapcsolják le a hamis papok által üzemeltetett plébániák honlapjait, ez egyre durvább lesz, mivel a világegyház, az antiegyház az embereket a FENEVAD BÉLYEGE felvételére utasítja, s legjobban elszomorít az, hogy ezt ki tudtuk volna védeni, mert minden információ megvolt, csak a figyelmeztetésekre őszintén teljes egységben kellett volna válaszolni. Nagyon kevesen maradunk,…More
Sokan észrevették, hogy kapcsolják le a hamis papok által üzemeltetett plébániák honlapjait, ez egyre durvább lesz, mivel a világegyház, az antiegyház az embereket a FENEVAD BÉLYEGE felvételére utasítja, s legjobban elszomorít az, hogy ezt ki tudtuk volna védeni, mert minden információ megvolt, csak a figyelmeztetésekre őszintén teljes egységben kellett volna válaszolni. Nagyon kevesen maradunk, ha nem vagyunk képesek felismerni a démoni hatást környezetünkben. Valaki szomorúan megjegyezte, alig-alig, s az első kérdésünk az lesz, te hogyan menekültél meg. A második kérdés, pedig az, akarsz itt lenni a közelemben, mivel aki nem tudja, úgy vagyunk megalkotva, hogy társas lények vagyunk.
charisma
@Jozsef Ferenc talán ismered a mondást:
"Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni!"
Kétlem, hogy valakinek ez sikerült. 🤔
Jozsef Ferenc
Nincsen jelentősége sem a névnek, sem az arcnak a mi (olvasók/hallgatók) szempontunkból. A mondanivaló világos. Valaki vagy elfogadja, vagy nem. Nem keresztényként, hanem egyszerű állampolgárként is nagyon gyanús és zavaros a Covid mese. Akkor is, ha a környezetemben többen is ebben haltak meg (ezt mondták). Akkora a zűrzavar, hogy ebben eligazodni teljesen lehetetlen. Az egyetlen, ami biztos …More
Nincsen jelentősége sem a névnek, sem az arcnak a mi (olvasók/hallgatók) szempontunkból. A mondanivaló világos. Valaki vagy elfogadja, vagy nem. Nem keresztényként, hanem egyszerű állampolgárként is nagyon gyanús és zavaros a Covid mese. Akkor is, ha a környezetemben többen is ebben haltak meg (ezt mondták). Akkora a zűrzavar, hogy ebben eligazodni teljesen lehetetlen. Az egyetlen, ami biztos lépés az, ha az egészből – Istenre és az Ő gondviselésére hagyatkozva – KIMARADUNK.
charisma
Vajon miért nem névvel és arccal vállalják fel az igazságot? Vajon mitől fél valaki, ha Jézusra hivatkozik, mint az igazság forrására?
Bazsó-Dombi Attila
Vajon kiknek a hangjai?
Tündérkert
Azért, ha ezt bárki orvos, ápoló meghallgatja, és fejéhez vágják, hogy teljesen fölösleges a munkájuk, a tudásuk... Tényleg,ne tegyünk semmit? Jézus nem mondja, ne nevezzek senkit orvosnak... Félelmetes. Ennyire kifacsarni az egészet, döbbenetes.
Bazsó-Dombi Attila
@Tündérkert
Az félelmetes, hogy az állítólagos egyháziak ebből mennyire kizárják Istent és bálványozva kiszolgálják a WHO-diktatúrát!
lowoa
@Tündérkert hadd mondjam, mikor fagyott jéggé a Pilis, ha ismeri a választ, akkor elindul a Hűvösvölgybe, visz egy liliomot a rombolás helyszínére, majd továbbmegy Viharbükkre, oda meg letesz egy fehér rózsát, ha vállalja a fehér vértanúságot, ha vörös rózsát tesz le azzal, engedélye van a Regnum Marianum Dominum felé tekinteni, megkeresni az okokat, s beáll a 100 fénykereszt közösség tagja …More
@Tündérkert hadd mondjam, mikor fagyott jéggé a Pilis, ha ismeri a választ, akkor elindul a Hűvösvölgybe, visz egy liliomot a rombolás helyszínére, majd továbbmegy Viharbükkre, oda meg letesz egy fehér rózsát, ha vállalja a fehér vértanúságot, ha vörös rózsát tesz le azzal, engedélye van a Regnum Marianum Dominum felé tekinteni, megkeresni az okokat, s beáll a 100 fénykereszt közösség tagja közé, ennyi képes megvédeni SZEMÉTTELEPet , ami készül ellene, ha már a templomok, kápolnák már csak voltak, az örökimádások szentségimádásokká satnyultak, s lehet folytatni, de úgy vagyok vele, aki képes érteni félszavakból, azokra van időm, akik pedig még az utalásokban is a hibás részeket keresik, azoknak annyi, a lelkének mélyén lévő Bibliát senki nem képes átírni, a lelkének hetedik szobájában lévő hangra figyelve megérti a célzást.
Beati pauperes spiritu
@lowoa Egyedül Isten tud mindent és egyedül neki van joga az ítélethez. Mindenkinek először a saját lelkét kell mentenie, csak utána a másikét. A sok babonaságot és eretnekséget pedig ne terjessze ezen az oldalon legalább. Borzasztó még olvasni is sokszor...
charisma
@lowoa ha elkerülte volna a figyelmedet, mindenképpen ajánlom elolvasni:

Fénykereszt? – gloria.tv