Clicks436
hu.news
2

A püspök megparancsolta papjainak, hogy ne öltözzenek papnak

Burkina Faso, Ouahigouya püspöke, Justin Kientega megparancsolta papjainak, hogy hétköznapi ruhákat viseljenek, különben felismernék őket az iszlamista gyilkosok.

Május 12-én a terroristák hat katolikust, köztük egy papot öltek meg mise közben. Másnap négy katolikus halt meg egy Mária-felvonulás alatt. Idén eddig három papot gyilkoltak meg.

Kientega azt ajánlotta, hogy ne üljenek fel nagyobb járművekre a plébániába való utazás során, gyakran járjanak más útvonalon és ne menjenek ki az utcára éjjel. A miséket pedig nem szabad sokkal előre bejelenteni.

Burkina Faso terroristái kapcsolatban vannak az al-Káida és az ISIS terror csoportokkal. Az al-Káida 1988-ban jött létre Osama Bin Laden vezetésével, a csoportot a nyugati hatalmak fegyverezték, hogy harcoljanak Afganisztánban a szovjetek ellen. Az ISIS 1999-ben jött létre szintén nyugati támogatással arra a célra, hogy a szunniták ellen harcoljanak. A nyugati hadseregek együttműködtek az al-Káida terrorista csoporttal Szíriában és Líbiában egyaránt.

#newsPjmjlgrdkd
Gratia copiosa
Az iszlamista gyilkosokat sem lehet felismerni mert civil ruhat hordanak. Az iszlam orszagok asszimetrikus haborut harcolnak a kersztenyseg es a nyugati civilizacio ellen, ellenunk. Igaz 1400 eve. Eszak Afrika a nxugati civilizacio resze volt. A kerwsztenyeket kiirtottak. Csak Mauritaniabol donazista katolikus püspok utazott a Jarthagoi zsinatra. Ma egxetlen kereszteny sincs Mauritaniaban es …More
Az iszlamista gyilkosokat sem lehet felismerni mert civil ruhat hordanak. Az iszlam orszagok asszimetrikus haborut harcolnak a kersztenyseg es a nyugati civilizacio ellen, ellenunk. Igaz 1400 eve. Eszak Afrika a nxugati civilizacio resze volt. A kerwsztenyeket kiirtottak. Csak Mauritaniabol donazista katolikus püspok utazott a Jarthagoi zsinatra. Ma egxetlen kereszteny sincs Mauritaniaban es allami torveny az erkolcstelenseg, mert kivegzik torvenyesen aki aposztaziat kovet el.
Gratia copiosa
Maurutaniabol 60 puspok utazott a Karthagoi donatista zsinatra. Az adatot azt hittem beirtam. Ezen sokszor "elmelaztam" es szomorkodtam, amikor Tyconius-rol az elso ismert laikus teologusrol olvastam, akit Szent Agoston is ismerhetett. De errol maskor.